Νεκρός ο λιμενικός που πήγε να δέσει σκάφος στο Παράλιο Άστρος
Ένας άνδρας του Λιμενικού Σώματος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου στο παράλιο Άστρος, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα.
Ο λιμενικός βρισκόταν στην προβλήτα για να συνδράμει στο δέσιμο σκαφών, καθώς οι ισχυροί άνεμοι δημιουργούσαν κινδύνους παρασύρσεως. Άμεσα σήμανε συναγερμός, αλλά παρά την επέμβαση των συναδέλφων του, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του λιμενικού που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Παράλιο Άστρος.
Σε δήλωσή του τόνισε ότι «πρόκειται για ένα δύσκολο και επικίνδυνο καθήκον, το οποίο τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εκτελούν καθημερινά, υπηρετώντας την πατρίδα και προστατεύοντας τους πολίτες, ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή τους».
Ολόκληρη η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια:
«Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συναδέλφους του λιμενικού μας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στο Παράλιο Άστρος.
Δύσκολο και επικίνδυνο καθήκον, που τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής υπηρετούν καθημερινά, για την πατρίδα και την προστασία όλων μας, ρισκάροντας τη ζωή τους».
Πηγή: newsbomb.gr
-
21 Ιανουαριου 2026, 18:10Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο Πέμπτη -
21 Ιανουαριου 2026, 21:37Γλυφάδα: Νεκρή πεζή από αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά -
21 Ιανουαριου 2026, 10:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Ιανουαριου 2026, 15:55Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση του ελληνικού FBI και ισχυρών δυνάμεων ΕΛΑΣ - Στο στόχαστρο λογιστής στη Μεσαρά -
21 Ιανουαριου 2026, 07:15Ελπίδα Τσαμπουράκη: Το Αιγαίο ως «ανοιχτή θάλασσα» και η «Κερκόπορτα» της συνεκμετάλλευσης! (podcast) -
21 Ιανουαριου 2026, 20:31Η κακοκαιρία "έπνιξε" την Αττική - Ποτάμια οι δρόμοι, φουσκωμένα ρέματα και εγκλωβισμένοι
