Ελλάδα
Νίκαια: Άνδρας επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πεθερά του
Σοβαρό συμβάν στη Νίκαια το πρωί της Δευτέρας όταν ένας 58χρονος επιτέθηκε με άγνωστο καυστικό υγρό στην 64χρονη πεθερά του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έλαβε χώρα στις 10:00 το πρωί έξω από το γενικό κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας.
Ο άνδρας έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της 64χρονης, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 64χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν κρίνεται σοβαρή.
Από την άλλη ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Νίκαιας.
Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, ενώ πηγές κάνουν λόγο για ψυχολογικά προβλήματα του δράστη.
Κάντε μας follow:
-
24 Απριλιου 2026, 14:30Λαμπρός και φέτος ο εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στη Μονή Επανωσήφη-Η αναφορά του Αρχιεπισκόπου στις ψευτο-καπετανιές (Φωτο) -
24 Απριλιου 2026, 10:37Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
24 Απριλιου 2026, 06:19Ισχυρός σεισμός «ξύπνησε» την Κρήτη-Που εντοπίζεται το επίκεντρο-Οι πρώτες δηλώσεις Λέκκα -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
24 Απριλιου 2026, 14:40Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς που ταξίδεψαν οι Έλληνες το Πάσχα – Η ανατροπή της Gen Z -
24 Απριλιου 2026, 12:20Ελένη Γερακάκη: «Κάθε γυναικοκτονία ξεκινά πολύ πριν το έγκλημα… μέσα σε σχέσεις, αντιλήψεις και σιωπές που συχνά δεν αναγνωρίζονται εγκαίρως (podcast)
