Παραμένουν για πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα 3500 νοικοκυριά στην Αττική
αγαπημένα σου στη Google
Συνεχίζονται για πεμπτη ημέρα οι προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ για επανασύνδεση του ρεύματος σε περίπου 3500 νοικοκυριά της Αττικής.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στον Διόνυσο, τον Άγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τη Σταμάτα και την Άνοιξη 700 νοικοκυριά δεν έχουν ακόμα ηλεκτροδοτηθεί. Επίσης, στον Αυλώνα, τον Κάλαμο, τη Μαλακάσα, το Πολυδένδρι, τις Αφίδνες και την Ιπποκράτειο Πολιτεία στο σκοτάδι παραμένουν 1.200 νοικοκυριά.
Τέλος, υπάρχουν ακόμα 500 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στο Μαρούσι, την Κηφισιά, την Αγία Παρασκευή, την Πεντέλη, τα Βριλήσσια, την Πεύκη και τη Φιλοθέη υπάρχουν περίπου .
Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
«Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ.Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο, για την επανηλεκτροδότηση άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών. Να σημειωθεί ότι η σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.
Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.
Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).»
Μείωση στους λογαριασμούς
Ο ΔΕΔΔΗΕ χθες ανακοίνωσε πάντως πως για το Φεβρουάριο θα αφαιρεθεί η Χρέωση Δικτύου Διανομής από τις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Μήδεια».
Ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του σημείωσε πως «αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο. H Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές. Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή».
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
18 Ιουλιου 2026, 18:08Ο Ολυμπιακός στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στην Κρήτη - Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων -
19 Ιουλιου 2026, 07:05Η Παραπονεμένη Παναγία στον Πρίνο Ρεθύμνου: Ένα μοναδικό βυζαντινό μνημείο που καταρρέει αβοήθητο (Φωτο & Βίντεο) -
19 Ιουλιου 2026, 07:58Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα -
19 Ιουλιου 2026, 07:20Σε νέα φάση η αγορά ελαιολάδου: Τι υποστηρίζει η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο
