Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Johnson& Johnson
αγαπημένα σου στη Google
Στις 5 Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για 2η δόση του εμβολίου Johnson & Johnson, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους στο Υπουργείο Υγείας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι πολίτες να έχουν συμπληρώσει 2 μήνες από την ημερομηνία εμβολιασμού τους με την πρώτη δόση. Πάντως, οι πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση Johnson&Johnson, θα μπορούν να κάνουν δεύτερη δόση με Johnson&Johnson και με mRNA εμβόλια, αρχίζοντας με το Pfizer.
Επίσης ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε μια αλλαγή στα ραντεβού που κλείνονται μέσα από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr σημειώνοντας ότι δίπλα από το εμβολιαστικό κέντρο θα αναγράφεται το είδος του εμβολίου που διενεργείται. Αυτό θα γίνει από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.
Αναφορικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάνω από 6.350.000 συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, δηλαδή το 69.8% του ενήλικου πληθυσμού
-
22 Ιουλιου 2026, 11:36Μεγάλη φωτιά στο Μελιδοχώρι: Χάθηκαν κόποι μιας ζωής λέει ο Κώστας Καράτζης (Φωτο) -
22 Ιουλιου 2026, 07:00Δήμος Ηρακλείου: Αλαλούμ με τους κάδους στο χωριό της καταγγέλλει η πρόεδρος του Αγίου Σύλλα (Φωτο) -
21 Ιουλιου 2026, 14:56Η Λιμενική Αρχή για την απίστευτη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα - Κλιμάκιο στην Κρήτη ενώ διερευνάται το συμβάν (Βίντεο) -
21 Ιουλιου 2026, 07:00Δημόσια Υγεία στην Κρήτη: Νοσεί βαθύτατα και ο Άδωνις δηλώνει... “ικανοποιημένος”! -
22 Ιουλιου 2026, 14:30Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Φαμπίνιο -
21 Ιουλιου 2026, 07:15Δημήτρης Τσαϊλάς: Η στρατηγική της αντοχής στην πολιτική φθορά θα κρίνει τον πόλεμο στο Ιράν! (podcast)
