Σέρρες: Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
αγαπημένα σου στη Google
Ένας 68χρονος αγρότης τραυματίστηκε θανάσιμα στο Στρυμονικό Σερρών, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες στο χωράφι του, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ανετράπη, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Η σύζυγός του ανησύχησε, γιατί άργησε να επιστρέψει, ειδοποίησε τους συγχωριανούς της, οι οποίοι πήγαν στο χωράφι. Εκεί τον βρήκαν εγκλωβισμένο κάτω από τα τρακτέρ χωρίς τις αισθήσεις του. Προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί ο άνδρας, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Σερρών.
-
27 Ιουλιου 2026, 21:47Κύκλωμα στο Ηράκλειο: Ζωοκλοπές, εκβιασμοί και παράνομες επιδοτήσεις – 8 συλλήψεις και δύο ακόμα κατηγορούμενοι -
27 Ιουλιου 2026, 07:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 1ο) - Η «σκοτεινή» ΚΥΠ 1953-1986 (podcast) -
27 Ιουλιου 2026, 07:06Ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης: Ο…ρυγχίτης πρόλαβε το δάκο – Τεράστιες καταστροφές στα λιόφυτα που δεν ήταν φορτωμένα! -
27 Ιουλιου 2026, 10:00Λευτέρης Κουσούλης: Η χώρα διέπεται από θεσμική παρακμή και πολιτική παθολογία!…(podcast) -
27 Ιουλιου 2026, 19:30Μάστιγα για όλα τα χωριά της περιοχής είχαν γίνει οι συλληφθέντες στη σημερινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε Αλάγνι και Χαράκι -
27 Ιουλιου 2026, 07:51Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στο ΒΟΑΚ λόγω εργασιών - Το τμήμα του δρόμου που θα επηρεαστεί
