Σοκ στη Λαμία: Χτυπούσε τα παιδιά του και τα άφηνε νηστικά - Απείλησε με καραμπίνα τον μεγάλο γιο
αγαπημένα σου στη Google
'Ολα συνέβαιναν εν γνώσει της μητέρας των πέντε ανήλικων παιδιών στη Λαμία - Τα τέσσερα ήταν από προηγούμενο γάμο της γυναίκας.
Το δράμα πέντε ανήλικων παιδιών ηλικίας από 5 έως 16 ετών, έφερε στο φως το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, εκδικάζοντας υπόθεση κακοποίησής τους από τον πατέρα και σύντροφο της μητέρας τους, με την ανοχή της τελευταίας.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά ήταν από τον πρώτο γάμο της γυναίκας, ενώ το μικρότερο ήταν καρπός της σχέσης των δύο κατηγορουμένων.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο άνδρας άφηνε κατ' επανάληψη νηστικά τα πέντε παιδιά προκειμένου να τα τιμωρήσει, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα χτυπούσε. Κι όλα αυτά με την ανοχή - όπως είχε διατυπωθεί αρχικά - της μητέρας.
Αποκορύφωμα της βίαιης συμπεριφοράς του ήταν να απειλήσει με καραμπίνα το μεγαλύτερο γιο της συντρόφου του, όταν εκείνος ήταν μόλις 14,5 ετών!
Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κάθε παιδί, ποινή που κατά συγχώνευση έφτασε τους 36 μήνες, με την πρόβλεψη του νόμου για τριετή αναστολή.
Σύμφωνα με το thetoc, η μητέρα κρίθηκε αθώα για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη αλλά και για συνέργεια σε έκθεση σε κίνδυνο των ανήλικων παιδιών της.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
