Συνελήφθη 44χρονος με εμπλοκή σε τρομοκρατία, τον αναζητούσε η Interpol
αγαπημένα σου στη Google
Στον Άγιο Παντελεήμονα συνέλαβαν τον 44χρονο Αλγερινής καταγωγής, που τον αναζητούσε η Interpol.
Στα κρατητήρια της Ασφάλειας βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ένας 44χρονος Αλγερινός καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αξιόποινη υποστήριξη σε τρομοκράτη που δραστηριοποιήθηκε σε χώρα Κράτους Μέλους της Ε.Ε.
Συγκεκριμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε φτάσει μία πληροφορία στα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για έναν άνδρα με το παρατσούκλι CHALET ο οποίος κυκλοφορούσε στην περιοχή και έχει εμπλοκή σε υπόθεση τρομοκρατίας.
Αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας μαζί με συναδέλφους τους από την ομάδα ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στον Άγιο Παντελεήμονα και τον οδήγησαν στο τμήμα. Εκεί εξακρίβωσαν στα στοιχεία του και είδαν ότι σε βάρος του εκκρεμεί εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αξιόποινη υποστήριξη σε τρομοκράτη, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, που δραστηριοποιήθηκε από τον Νοέμβριο του 2014 έως και τον Ιανουάριο του 2015 στο Βέλγιο.
Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν τις αντίστοιχες του Βελγίου και αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του στη συγκεκριμένη χώρα.
-
01 Αυγουστου 2026, 20:45Φίδι δύο μέτρων εισέβαλε σε αποθήκη κατοικίας στην Εύβοια -
01 Αυγουστου 2026, 23:09Στη Μαλακάσα οι μετανάστες που εντοπίστηκαν νότια της Κρήτης -
01 Αυγουστου 2026, 07:20Έκκληση βοήθειας για την μόλις 19 μηνών μικρή Αλεξία με κακοήθη όγκο 4ου βαθμού -
02 Αυγουστου 2026, 16:18ΣτΕ: Παραγράφηκε πρόστιμο 377.378 ευρώ μετά από διαδοχικές επανεκδόσεις -
01 Αυγουστου 2026, 09:20Φονική φωτιά στο Ρέθυμνο: Κακουργηματική δίωξη στον υπεύθυνο λειτουργίας δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ που απολογείται σήμερα -
01 Αυγουστου 2026, 12:25Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο νότιο Ρέθυμνο: Παραμένει ο κίνδυνος για αναζωπυρώσεις, ρίψεις νερού και από αέρος-αμέτρητες καταστροφές (Live)
