Σύσκεψη ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ για έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης πιθανού blackout το Πάσχα
Έκτακτη σύσκεψη για την αποφυγή blackout το Πάσχα, πραγματοποιείται σήμερα (26.3.2025) με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο του τομέα της ενέργειας της ΡΑΑΕΥ Δημήτρη Φούρλαρη και εκπροσώπους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ.
Στόχος της συνάντησης να τεθεί επί τάπητος το πρόγραμμα περικοπών ενέργειας ενόψει των ημερών του Πάσχα και να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος blackout.
Κατά την σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ, θα αξιολογηθεί η υφιστάμενη κατάσταση, θα χαραχθεί ο οδικός χάρτης για το κρίσιμο εορταστικό τετραήμερο (από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα).
Επίσης θα γίνει επικαιροποίηση των φορτίων και θα οργανωθούν οι περικοπές προκειμένου το σύστημα να λειτουργήσει ανεπηρέαστο και να μην βάλλει σε δοκιμασία τους καταναλωτές.
-
28 Απριλιου 2026, 21:30Μονή Χρυσοπηγής Χανίων: Τι συνέβη με τη μνημόνευση του Μητροπολίτη και το θέμα έφθασε στο Φανάρι -
29 Απριλιου 2026, 09:10Χανιά: Αναβολή στη δίκη των 4 εκκλησιαστικών παραγόντων και 2 λαϊκών για απείθεια-Τι είχε συμβεί σε Μονή και τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη -
28 Απριλιου 2026, 08:37Δολοφονία Ελευθερίας: Μυστήριο με τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του πρώην συντρόφου της -
28 Απριλιου 2026, 22:45Θλίψη στις Αρχάνες για την απώλεια της Βικτώρια Τρέτσιακ -
28 Απριλιου 2026, 10:30Μαρία Βελεγράκη: Από το Ηράκλειο στο Ohio και στην έρευνα για τον καρκίνο! (podcast) -
29 Απριλιου 2026, 07:00Τυμπάκι: Έπεσαν απότομα οι τιμές στον παραγωγό, όχι όμως και στο ράφι – Στο newshub.gr οι εκπρόσωποι του συνεταιρισμού
