Ελλάδα

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε νεαρός υπάλληλος βενζινάδικου – Οπαδικά κίνητρα εξετάζουν οι Αρχές
αγαπημένα σου στη Google
Θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα τεσσάρων ατόμων έπεσε το μεσημέρι ένας 24χρονος Αφγανός, υπάλληλος σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
Ως κίνητρο της επίθεσης οι διωκτικές Αρχές εξετάζουν το οπαδικό, καθώς οι δράστες φαίνεται να απαίτησαν από το θύμα να βγάλει την φανέλλα που φορούσε με διακριτικά αθλητικής ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο 24χρονος επιχείρησε να αμυνθεί αρπάζοντας έναν σιδερολοστό, αλλά οι άγνωστοι δράστες με γροθιές και κράνη τον ξυλοκόπησαν. Τράπηκαν τελικά σε φυγή με δύο μοτοσικλέτες. Ο 24χρονος αλλοδαπός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Ήδη η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Κάντε μας follow:
-
28 Ιουνιου 2026, 21:17Πανσέληνος: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» - Πότε θα το δούμε, το φαινόμενο της «σεληνιακής ψευδαίσθησης» -
29 Ιουνιου 2026, 09:30Έκτακτο επίδομα παιδιού: Μέχρι αύριο στους λογαριασμούς ενός εκ. δικαιούχων τα 150 ευρώ -
29 Ιουνιου 2026, 14:16Χανιά: Στο πένθος η τοπική κοινωνία για τον αιφνίδιο θάνατο της 41χρονης Άννας -
28 Ιουνιου 2026, 17:34Αγροτικές πληρωμές: Ποιοι θα δουν χρήματα να μπαίνουν αύριο στους λογαριασμούς τους -
28 Ιουνιου 2026, 14:30Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση πορνογραφίας ανηλίκων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 17χρονου στο Ηράκλειο -
28 Ιουνιου 2026, 17:50Πλημμύρισε με...νεολαία ο Πατσίδερος - Κέφι μέχρι πρωϊας στο παραδοσιακό του Πολιτιστικού Συλλόγου (Φωτο + Βίντεο)
