Την Τετάρτη η δίκη του επιχειρηματία που ξυλοκόπησε γυναίκα στη μέση του δρόμου
αγαπημένα σου στη Google
Για αύριο αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη του άνδρα που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος 43χρονης οδηγού στην οδό Ηλιουπόλεως επειδή η γυναίκα οδηγούσε αργά.
Μέχρι αύριο μάλιστα ο άνδρας θα παραμείνει κρατούμενος.
Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου ο κατηγορούμενος να βρει δικηγόρο. Πάντως ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσε ότι δεν είναι γιατρός, αλλά επιχειρηματίας.
Όπως είπε είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού ιατρείου, στα νότια προάστια. Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η 43χρονη η οποία ζήτησε να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε τοξικολογικές εξετάσεις.
Να σημειωθεί ότι βάρος του 43χρονου η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της απειλής.
-
13 Ιουνιου 2026, 07:06Καταγγελία Ηρακλειώτη: Μας δάγκωσαν κοριοί όταν καθίσαμε στο σαλόνι πλοίου της γραμμής (Φωτο) -
13 Ιουνιου 2026, 19:58Ηράκλειο: Τραγικό τροχαίο με θύμα έναν 50χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε στο δρόμο στα Πεζά -
13 Ιουνιου 2026, 12:27Δυο Ελληνίδες, η μια από την Κρήτη, στο 3ο Παγκόσμιο Forum Νέων Αποθεμάτων Βιόσφαιρας, η Δρ. Κατερίνα Μανταδάκη στο newshub.gr (podcast) -
13 Ιουνιου 2026, 07:00Ραγδαίες εξελίξεις για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου που προχωρούν σε πρωτοφανείς κινήσεις! -
13 Ιουνιου 2026, 19:08Σημαντική αύξηση στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια - Η εικόνα στην Κρήτη -
13 Ιουνιου 2026, 07:26Κώστας Πικραμένος: Από τη Γάζα στον Άγιο Νικόλαο, πώς στήνει η Χαμάς τα δίκτυά της στην Ευρώπη! (podcast)
