Την Τετάρτη η δίκη του επιχειρηματία που ξυλοκόπησε γυναίκα στη μέση του δρόμου
Για αύριο αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών η δίκη του άνδρα που συνελήφθη για την επίθεση σε βάρος 43χρονης οδηγού στην οδό Ηλιουπόλεως επειδή η γυναίκα οδηγούσε αργά.
Μέχρι αύριο μάλιστα ο άνδρας θα παραμείνει κρατούμενος.
Η δίκη αναβλήθηκε προκειμένου ο κατηγορούμενος να βρει δικηγόρο. Πάντως ο ίδιος ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσε ότι δεν είναι γιατρός, αλλά επιχειρηματίας.
Όπως είπε είναι ιδιοκτήτης ιδιωτικού ιατρείου, στα νότια προάστια. Παρούσα στο δικαστήριο ήταν και η 43χρονη η οποία ζήτησε να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε τοξικολογικές εξετάσεις.
Να σημειωθεί ότι βάρος του 43χρονου η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της παράνομης βίας, της εξύβρισης και της απειλής.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις
