Reggae Vibes Festival στην παραλία Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο
αγαπημένα σου στη Google
Το Reggae Vibes Festival 2026 Live Edition θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου 2026 στην Παραλία Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Η φετινή διοργάνωση συνδυάζει live εμφανίσεις και DJ sets με επίκεντρο τη reggae και dub μουσική.

Το 2025, ύστερα από την επιθυμία του κοινού, το Reggae Vibes επέστρεψε .
Η θερμή ανταπόκριση του κοινού και η επιτυχημένη επιστροφή του φεστιβάλ γέννησαν μια νέα επιθυμία: να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο η μουσική εμπειρία.
Να συναντηθούν στην ίδια σκηνή οι DJs και οι live bands. Να ενωθεί η ενέργεια του DJ booth με τη δύναμη μιας ζωντανής εμφάνισης.
Φέτος, αυτή η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα. Με επίκεντρο τη reggae και τη dub, το φεστιβάλ ανοίγει τον ορίζοντά του σε ένα ευρύτερο κοινό, παρουσιάζοντας μια πολυσυλλεκτική εμπειρία που συνδυάζει μπάντες, ηλεκτρονική μουσική, dance performances.
Το Reggae Vibes Musical 2026 δημιουργεί έναν χώρο συνάντησης όχι μόνο για τους φίλους της reggae, αλλά και για το κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής, των live bands και των σύγχρονων μουσικών υβριδίων.
Το φετινό Live Edition έρχεται με ένα line-up γεμάτο εκπλήξεις και καλλιτέχνες που υπόσχονται να μετατρέψουν τη σκηνή σε ένα ζωντανό σημείο συνάντησης μουσικών κόσμων.
Το φεστιβάλ με τη δυναμική ενέργεια των live εμφανίσεων φιλοδοξεί να προσφέρει μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.
Και όλα αυτά, σε μια ιδιαίτερα προσιτή τιμή ώστε η εμπειρία του Reggae Vibes 2026 να είναι πραγματικά κοντά σε όλους.
Ώρα έναρξης : 21 :00
Προπώληση εισιτηρίων : WWW.REGGAVIBES.GR
-
10 Αυγουστου 2026, 07:06Η πτήση 411 της "Ολυμπιακής" και ο Κρητικός πιλότος που αποσόβησε μια αδιανόητη τραγωδία -
09 Αυγουστου 2026, 16:40Η Ελένη Γιαννακάκη στο newshub.gr για το «Κρητικό πιλάφι» (podcast) -
09 Αυγουστου 2026, 20:29Καθαρά κέρδη 2,5 δισ. για τις τράπεζες - Στα 15 δισ. ευρώ ο στόχος για νέα δάνεια το 2026 -
09 Αυγουστου 2026, 22:40Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε μνημεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -
10 Αυγουστου 2026, 07:15ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 2ο) - Από την Χούντα στο ΠΑΣΟΚ, από τον Αραφάτ στον Λάλα! (podcast) -
10 Αυγουστου 2026, 07:27Λασίθι: Κλειστός ο ΒΟΑΚ αύριο στο ύψος του Ξηροποτάμου - Δείτε πως θα κινηθείτε
