«Η Πολωνία πρέπει να αποκτήσει τα δικά της πυρηνικά»
αγαπημένα σου στη Google
Η Πολωνία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο ανάπτυξης των δικών της πυρηνικών όπλων, ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Κάρολ Ναβρότσκι, υποστηρίζοντας ότι η Πολωνία βρίσκεται «στο χείλος ένοπλης σύγκρουσης».
«Αυτός ο δρόμος, με πλήρη σεβασμό στα διεθνή πρότυπα, είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εργασίες. Είμαστε μια χώρα στα πρόθυρα ένοπλης σύγκρουσης. Είναι σαφές πόσο επιθετική και αυτοκρατορική είναι η στάση της Ρωσίας απέναντι στην Πολωνία», είπε ο Ναβρότσκι.
Σε ερώτηση για το ποιά θα ήταν μια πιθανή αντίδραση της Ρωσίας στην υποθετική απόκτηση πυρηνικών από την Πολωνία, ο Ναβρότσκι απάντησε: «Η Ρωσία μπορεί να αντιδράσει επιθετικά σε οτιδήποτε. Εμείς οι Πολωνοί πρέπει να νιώθουμε ασφαλείς».
-
13 Οκτωβριου 2026, 07:06Βιάννος: Χρονιά υπερβεντέμας για το ελαιόλαδο, αλλά... προβληματισμός για τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού -
13 Οκτωβριου 2026, 19:50Στον Μυλοπόταμο ο Αλέξης Τσίπρας – Επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές -
13 Οκτωβριου 2026, 10:57Χερσόνησος: Με χειροπέδες 52χρονη-Πουλούσε στο μίνι μάρκετ κάνναβη, τσιγαριλίκια και αέριο γέλιου -
13 Οκτωβριου 2026, 09:10Ξεκινά την Τετάρτη η δίκη για το κύκλωμα της αμαρτωλής κλινικής εμπορίου βρεφών στα Χανιά-Στο σκαμνί 33 κατηγορούμενοι -
13 Οκτωβριου 2026, 09:20ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2026 -
14 Οκτωβριου 2026, 11:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
