Ντι Βανς: Ο Τραμπ θέλει λύση στο ζήτημα του Ιράν, είτε διπλωματικά είτε αλλιώς
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βανς τόνισε πως οι συνομιλίες με το Ιράν «σε ορισμένα σημεία πήγαν καλά», αλλά παραδέχθηκε πως παραμένουν σημαντικές διαφωνίες με βάση το σχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ.
Και αυτό γιατί το Ιράν δεν έχει ακόμη αποδεχθεί βασικές «κόκκινες γραμμές» που έχει θέσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Μάλιστα όπως επεσήμανε ο Βανς ο Ντόναλντ Τραμπ επιδιώκει την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα με το Ιράν, είτε μέσω της διπλωματικής οδού είτε «με άλλη επιλογή», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο πιο σκληρών μέτρων ή ακόμη και πολεμικών επιχειρήσεων.
«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μια λύση εδώ, είτε μέσω διπλωματικών επιλογών είτε μέσω κάποιας άλλης επιλογής, που σημαίνει ότι οι Ιρανοί δεν μπορούν να αποκτήσουν πυρηνικό όπλο», δήλωσε ο Βανς στην εκπομπή του Fox News «The Briefing».
-
21 Απριλιου 2026, 22:00Ηράκλειο: Το απρόοπτο με τη γυναίκα στο αναπηρικό αμαξίδιο και η άμεση αντίδραση τουριστών και οδηγού mini bus -
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα
