Μαχητικό αεροσκάφος F-35 συνετρίβη στην Αλάσκα - Σώος ο πιλότος (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Μαχητικό αεροσκάφος F-35 συνετρίβη κατά τη διάρκεια γυμνασίων σε αεροπορική βάση στην Αλάσκα χθες Τρίτη, με τον πιλότο να κάνει χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός του και να είναι ασφαλής, σύμφωνα με τη διοίκηση της εγκατάστασης της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ.
Ο χειριστής αντιμετώπισε «δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της πτήσης», πάντως ήταν σε θέση να κάνει χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος, δήλωσε ο σμήναρχος Πολ Τάουνσεντ, διοικητής της 354ης πτέρυγας μάχης της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.
Η συντριβή έγινε κατά την προσγείωση έπειτα από άσκηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Eielson Air Force Base, το αεροσκάφος έχει υποστεί «σοβαρή ζημιά». Δεν έγινε σαφές αν μπορεί να επισκευαστεί ή όχι.
-
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:27Οι θάλασσες της Ευρώπης βράζουν – Χάνονται αστακοί και φύκια, «εισβάλλουν» νέα είδη -
28 Σεπτεμβριου 2026, 12:02Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
29 Σεπτεμβριου 2026, 13:00Αποκλειστικό-Λασίθι: Δηλώνει γιατρός και πίσω από τα κολοκυθάκια και τα μπρόκολα πραγματοποιεί αμφιλεγόμενες θεραπείες -
28 Σεπτεμβριου 2026, 13:14Γ. Μαζωνάκης - Νέα ερωτήματα: Νοσηλεύτρια είχε αποκαλύψει ότι είχε κάνει υδροθεραπεία στο ιατρείο την προηγούμενη μέρα από τον θάνατό του -
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:00Δανειοθάλαμος ασβεστόλιθου στον Μοχό: Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν την ματαίωση του έργου -
28 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Σ. Κωνσταντινίδης: Πώς έγινε παγκόσμια δύναμη η τουρκική αμυντική βιομηχανία και «ζόμπι» η ελληνική! (podcast)
