«Μήπως είναι ο γιος μου;»: Απελπισμένοι γονείς σταματούν τα ασθενοφόρα και ψάχνουν τα παιδιά τους - Συγκλονιστικές εικόνες από το λιμάνι της Κερύνειας
αγαπημένα σου στη Google
Οι έρευνες για τον εντοπισμό των 18 αγνοουμένων συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κερύνειας, μετά το ναυτικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους.
Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές εικόνες φτάνουν από το λιμάνι της Κερύνειας, όπου οικογένειες αγνοουμένων περιμένουν με αγωνία οποιαδήποτε πληροφορία για την τύχη των δικών τους ανθρώπων μετά το ναυτικό δυστύχημα.
Νωρίτερα σήμερα, ένας πατέρας που δεν έχει νέα από τα δύο παιδιά του, Σαλιχά Μιράι Μπιτσέρ και Μεχμέτ Ασάφ Μπιτσέρ, προσπάθησε να σταματήσει τα ασθενοφόρα που έβγαιναν από το λιμάνι, αναζητώντας απεγνωσμένα κάποια πληροφορία.
«Μήπως μεταφέρουν τον γιο μου;», φώναζε ο πατέρας, στον οποίο δεν επετράπη η είσοδος στον χώρο του λιμανιού. «Καίγεται η καρδιά μου, χάθηκαν τα παιδιά μου», είπε, περιγράφοντας την αγωνία του.
Σε παρόμοια κατάσταση και μία μητέρα, τα δύο παιδιά της οποίας συγκαταλέγονται στους αγνοουμένους. Σε κατάσταση απόγνωσης, ζήτησε τη βοήθεια του προέδρου των συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζομένων στα κατεχόμενα, Hür-İş και Kamu-İş.
Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα απηύθυνε έκκληση στις Αρχές να εντείνουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των παιδιών της.
«Ο γιος μου είναι 6 ετών, 20 κιλά. Δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Το πρόσωπο της κόρης μου δεν φεύγει από τα μάτια μου», είπε, περιγράφοντας την αγωνία της καθώς οι ώρες περνούν χωρίς κανένα νέο για την τύχη τους.
protothema.gr
-
26 Οκτωβριου 2026, 09:40Συντάξεις Νοεμβρίου: Από σήμερα ξεκινά η καταβολή τους-Πότε θα δοθούν τα 400 ευρώ -
25 Οκτωβριου 2026, 17:50Ηράκλειο: Μεγάλες ουρές και καθυστερήσεις στον ΒΟΑΚ τις ώρες αιχμής (Φωτο) -
26 Οκτωβριου 2026, 14:18Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Τα νεότερα για την υγεία του -
25 Οκτωβριου 2026, 13:03Η πραγματική παραγωγή των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη. Τι δείχνουν δεδομένα μιας δεκαετίας -
25 Οκτωβριου 2026, 14:12Ηράκλειο: Πλήθος κόσμου στην υπερειδική διαδρομή του 47ου Ράλλυ Κρήτης στο κέντρο της πόλης -
26 Οκτωβριου 2026, 07:00Αρνί, κατσίκι και μοσχάρι έχουν βγάλει «φτερά» - Τι συμβαίνει στην Κρήτη με τις τιμές στο κρέας
