Κόσμος

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Οι ΗΠΑ έκλεισαν την πρεσβεία τους στην Αϊτή λόγω των ένοπλων συγκρούσεων
αγαπημένα σου στη Google
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα πως επέβαλαν έκτακτα μέτρα, κλείνοντας την πρεσβεία τους στην Αϊτή για το κοινό κι απαγορεύοντας στο προσωπικό της κάθε έξοδο, εξαιτίας ανταλλαγών σφοδρών πυρών κοντά στην Πορτ-ο-Πρενς, την πρωτεύουσα της χώρας της Καραϊβικής που λυμαίνονται συμμορίες.
«Γίνεται λόγος για ανταλλαγές σφοδρών πυρών στη προάστιο Ταμπάρ, κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Το αμερικανικό κυβερνητικό προσωπικό έπαυσε κάθε κίνηση εκτός της πρεσβείας για επίσημους λόγους» και «αποφύγετε την περιοχή», ανέφερε η αμερικανική διπλωματική αποστολή σε ενημερωτικό σημείωμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.
Κάντε μας follow:
-
22 Ιουνιου 2026, 07:20Πνίγηκε ο αδελφός του δημοσιογράφου Νίκου Νικολετάκη στα Χανιά - Η συγκινητική ανάρτηση -
22 Ιουνιου 2026, 10:54Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
23 Ιουνιου 2026, 21:33Θλίψη για το θάνατο της 28χρονης Ράνιας -
22 Ιουνιου 2026, 07:00Ηράκλειο: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δομής μεταναστών και η εγκατάσταση στο εργοστάσιο Σκουλούδη -
22 Ιουνιου 2026, 07:15Άγγελος Συρίγος: Για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, πρέπει να αποτουρκοποιήσουμε την στρατηγική της εξωτερικής μας πολιτικής! (podcast) -
23 Ιουνιου 2026, 14:47Κατερίνα Σπυριδάκη: «Στη Βουλή οι αποκλεισμοί των ατόμων με αναπηρία από το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους»
