Άλλαξαν σημείο τα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων
αγαπημένα σου στη Google
Σε νέο μέρος του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, έχει μεταφερθεί από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) από το περασμένο Σάββατο (17/1), καθώς από τη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες αναβάθμισης και επέκτασης του υπάρχοντος κτιρίου.
Το ΤΕΠ θα λειτουργεί για τους επόμενους μήνες στους χώρους του πρώην Φυσικοθεραπευτηρίου πλησίον της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που ολοκλήρωσαν τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, όπως υπογράμμισε ο Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Μπέας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ΕΡΤζιανοί” στην ΕΡΤ Χανίων.
Το έργο για το υπάρχον τμήμα Επειγόντων προβλέπει την κατασκευή νέου χώρου επιπλέον 1.026 τ.μ., με τη συνολική επιφάνεια του ανακαινισμένου ΤΕΠ να φτάνει τα 1.712 τ.μ. συνολικά, με την πλήρη ποιοτική και λειτουργική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Ο προϋπολογισμός του έργου ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ (συμπ. ΦΠΑ), σύμφωνα με τον κ. Μπέα, με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από το πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και φορέα υλοποίησης την 7η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Κρήτης.
-
23 Αυγουστου 2026, 11:40Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Όλες οι ημερομηνίες των πληρωμών -
23 Αυγουστου 2026, 15:10Σύλλογος Αποφοίτων ΤΕΙ Κρήτης: Δυο μέτρα και δυο σταθμά στην Ανώτατη Εκπαίδευση -
24 Αυγουστου 2026, 11:25Σητεία: Ο καβγάς σε πανηγύρι οδήγησε στη σύλληψη δυο ανήλικων καθώς χτύπησαν 17χρονο -
24 Αυγουστου 2026, 22:46Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπεσε στον Γιόφυρο πριν το Παγκρήτιο Στάδιο - Κινητοποίηση των Αρχών (Βίντεο) -
23 Αυγουστου 2026, 10:50Μητσοτάκης-Ανασκόπηση: Πρόωρη αποπληρωμή χρέους 13 δισ. ευρώ-Διάλογος με την Τουρκία δεν σημαίνει υποχώρηση -
23 Αυγουστου 2026, 13:00Μερομήνια 2027: «Λευκά» Χριστούγεννα και δύσκολο καλοκαίρι
