Ομολόγησε ότι πάτησε γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη - Σοκάρει το βίντεο με τη παράσυρση στην Ανώπολη (Βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Σοκάρει το νέο τροχαίο δυστύχημα με θανατηφόρα παράσυρηση μιας 33χρονης γυναίκας στην Ανώπολη του δήμου Χερσονήσου, η οποία και αποτελεί το 62ο θύμα στους δρόμους του νησιού από την αρχή του έτους (δείτε εδώ).
Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης και η 33χρονη έχοντας μόλις παρκάρει το αυτοκίνητο της στην άκρη του δρόμου και βγαίνει από αυτό, ένα διερχόμενο όχημα που έχει αναπτύξει ταχύτητα, πέφτει πάνω της και ανατρέπεται.
Η γυναίκα εκσφενδονίστηκε στον άερα και έπεσε στο έδαφος όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο. Η στιγμή που το όχημα του 36χρονου εμβολίζει τη γυναίκα έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας (δείτε το βίντεο παρακάτω).
Η ανατροπή στο αρχικώς διαφαινόμενο τροχαίο ήρθε μέσα από την προανακριτική διαδικασία, κατά την οποία ο οδηγός του οχήματος ομολόγησε ότι μόλις είδε τη γυναίκα γκάζωσε το αυτοκίνητό του και έπεσε πάνω της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Γάλλος ζει στο Ρέθυμνο και δεν γνώριζε την 36χρονη, ενώ πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχιατρικά ζητήματα.
Η προανάκριση σύμφωνα και με το ertnews, διενεργείται από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου και το κατηγορητήριο που σχηματίζεται αφορά ανθρωποκτονία.

Ο δράστης, ένας Γάλλος πολίτης, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί βγήκε από το αυτοκίνητό του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο τον ακινητοποίησαν περίοικοι που τον είδαν να τρέχει.
Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την 33χρονη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
«Την χτύπησε θανάσιμα και πήγε από πάνω της και έβριζε χυδαία»
Αυτόπτης μάρτυρας, που γνώριζε το θύμα κι ανέφερε ότι η γυναίκα είχε μόλις γυρίσει από αιμοκάθαρση στο σπίτι της, μίλησε στο MEGA και περιέγραψε το τραγικό συμβάν:
«Άκουσα να μαρσάρει ένα αυτοκίνητο. Όπως άνοιξα την πόρτα, άκουσα ένα δυνατό ”μπαμ”. Βγαίνω έξω έντρομη, βλέπω την γυναίκα κάτω, τον άντρα αυτόν να χτυπιέται και να ωρύεται. Είχε ανέβει πάνω στο ντεραπαρισμένο όχημα και έβριζε την νεκρή γυναίκα. Τότε αρχίζει και τρέχει προς τα κάτω, ένας γείτονας τον σταματάει, του έδωσε μία με το χέρι του και έφυγε».
Η αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι κανένας από την γειτονιά δεν γνώριζε τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του δράστη είχε πάει την προηγούμενη εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα και είχε πει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής περίθαλψης. Οι αστυνομικοί με την σειρά τους τον οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της περιοχής. Ωστόσο οι ιατροί που τον εξέτασαν, όπως λέει το ρεπορτάζ, έκριναν ότι ο δράστης δεν ήταν επικίνδυνος.
Διαβάστε επίσης
Ηράκλειο: Σοκάρει το βίντεο με τη δολοφονική παράσυρση στην Ανώπολη (Βίντεο)
-
01 Σεπτεμβριου 2026, 23:12Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Θα μοιράσει 6,2 εκατομμύρια την Πέμπτη -
02 Σεπτεμβριου 2026, 23:06Κρήτη: Δείπνο Ανδρουλάκη σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ψυχρό -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:20Ηράκλειο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 67χρονου σέρφερ- Συνεχίζονται οι έρευνες -
02 Σεπτεμβριου 2026, 16:20KatsounaDES Tour: Το κρητικό ταξιδιωτικό project που σε μόλις 3 μήνες πέρασε από το YouTube στην τηλεόραση -
02 Σεπτεμβριου 2026, 07:17Σοφία Καλαμαντή: Το «κόμμα Σαμαρά» συνιστά κίνδυνο για τη συσπείρωση της ΝΔ! (podcast) -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:05Καιρός: Αίθριος στην Κρήτη- Κοκτέιλ ζέστης, τοπικών καταιγίδων και αφρικανικής σκόνης στην υπόλοιπη Ελλάδα
