Χανιά: Σημαντικά ζητήματα υποδομών συζητήθηκαν σε συνάντηση του Αλ. Χαρίτση με τοπικούς φορείς – “Πέπλο αδιαφάνειας στο ΒΟΑΚ”
αγαπημένα σου στη Google
Συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Δυτικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας είχε το πρωί της Δευτέρας στα Χανιά, ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης. Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα Χανιά και την Κρήτη, όπως ο ΒΟΑΚ, οι γραμμές υπερ-υψηλής τάσης του ΔΕΔΗΗΕ, η διαχείριση του νερού.
Σε συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ο κ. Χαρίτσης επισήμανε ότι η Νέα Αριστερά θα αναδείξει όλα αυτά τα ζητήματα με στόχο τον έλεγχο της κυβέρνησης και την ενημέρωση της κοινωνίας. Έκανε λόγο για πέπλο αδιαφάνειας που καλύπτει το σημαντικό έργο του ΒΟΑΚ και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν δίνει απαντήσεις σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν το έργο. Σε ό,τι αφορά την επιβολή διοδίων ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι το κόμμα του δεν δέχεται λογικές “κρατικής χρηματοδότησης και ιδιωτικής εκμετάλλευσης”.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι στηρίζει την κυβέρνηση του Ισραήλ και δεν παίρνει θέση για τη γενοκτονία.
ertnews.gr
-
31 Αυγουστου 2026, 07:15Λάζαρος Καμπουρίδης: Η Τουρκία φοβάται στρατιωτικά το Ισραήλ, θα στρέψει την ένταση εναντίον της Ελλάδος! (podcast) -
31 Αυγουστου 2026, 13:18Ανώγεια: Θλίψη για την απώλεια της διευθύντριας του ΑΚΟΜΜ Εύης Βρέντζου σε ηλικία 58 ετών -
30 Αυγουστου 2026, 16:34Τραγωδία στα Χανιά: 11χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πισίνα ξενοδοχείου -
31 Αυγουστου 2026, 13:15Ιός του Δυτικού Νείλου: Στο κόκκινο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου -
31 Αυγουστου 2026, 18:00Κρήτη: Στη ΜΕΘ παραμένει η 63 χρονη που έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου -
30 Αυγουστου 2026, 21:53Γαλλία - Ελλάδα 0 - 3: Ιστορική πρόκριση στους «8» για την Εθνική ομάδα στο Eurovolley
