Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Διαθέτει πλοίο για τη μετακίνηση των φίλων του ΟΦΗ στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Ηλιόπουλος (Bίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Ένα πλοίο της εταιρείας του, Seajets, θα διαθέσει ο Μάριος Ηλιόπουλος για ναύλωση, προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των φίλων του ΟΦΗ στην Αθήνα για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (17/5).
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επισκέφτηκε το Ηράκλειο και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Εκεί ανακοίνωσε πως κατόπιν σχετικού αιτήματος, η εταιρεία «Seajets» δέχθηκε να ναυλώσει πλοίο για τους φίλους του ΟΦΗ.
«Ένα πλοίο της εταιρείας μου θα είναι διαθέσιμο για να μεταφέρει Κρητικούς φιλάθλους στον μεγάλο τελικό. Η Κρήτη είναι ένας ιερός τόπος, γεμάτος προοπτικές. Την αγαπώ ιδιαίτερα, καθώς ο πατέρας μου μεγάλωσε και γαλουχήθηκε εδώ, στο Ηράκλειο», τόνισε χαρακτηριστικά.
Κάντε μας follow:
-
13 Αυγουστου 2026, 16:48Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Χαλκιδική – Μάχη με τις φλόγες σε Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία και Βοιωτία – Μπαράζ μηνυμάτων 112 -
12 Αυγουστου 2026, 18:11Τι είναι η ολική έκλειψη ηλίου, πόση θα είναι η διάρκειά της -Όσα δεν ξέρουμε για το φαινόμενο -
12 Αυγουστου 2026, 08:12Στέλιος Ράμφος: Σήμερα η κηδεία του – Η παράκληση της οικογένειας -
12 Αυγουστου 2026, 10:12«UFO στον ουρανό της Κρήτης;» Η εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά για τις φωτεινές σπείρες -
12 Αυγουστου 2026, 11:10Θέμα newshub.gr: Ένας Ηρακλειώτης στη "δίνη" του φονικού σεισμού της Κολομβίας -"Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο" -
13 Αυγουστου 2026, 09:44Τροχαίο στην Ηρακλείου-Μοιρών με εγκλωβισμό και τραυματισμό δυο ατόμων
