Δήμος Ιεράπετρας: Η δυνατότητα παρεμβάσεων σε προβληματικά σημεία επί τάπητος
αγαπημένα σου στη Google
Συνάντηση με τον κ. Χρήστο Τσατσανίφο, Δρ. Πολιτικό Μηχανικό- Γεωτεχνικό, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη, της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Φανής Γιαννάκη-Πολίτη και του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιου Βαρδάκη με θέμα τη διερεύνηση της δυνατότητας για την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής που αφορά την αποκατάσταση προβληματικών σημείων στον Δήμο Ιεράπετρας, όπως είναι η Σχίστρα στο Σελάκανο, ο παραλιακός δρόμος «Μύρτος- Τέρτσα» και η Αγιά Φωτιά, ύστερα και από επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Μέλημα μας είναι η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας. Επιδίωξή μας είναι να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω περιοχές.
Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη σύνταξη ολοκληρωμένων μελετών και την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων».
-
20 Ιουλιου 2026, 11:33Καύσωνας: Πότε θα βγάλει απαγόρευση εργασίας το Υπουργείο Εργασίας - Αφόρητες καταστάσεις για τους εργαζόμενους στην Κρήτη -
19 Ιουλιου 2026, 21:40Επίδομα αδείας: Πότε οφείλουν οι εργοδότες να το καταβάλλουν - Υποχρεωτικό όπως και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα -
19 Ιουλιου 2026, 07:05Η Παραπονεμένη Παναγία στον Πρίνο Ρεθύμνου: Ένα μοναδικό βυζαντινό μνημείο που καταρρέει αβοήθητο (Φωτο & Βίντεο) -
19 Ιουλιου 2026, 07:20Σε νέα φάση η αγορά ελαιολάδου: Τι υποστηρίζει η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο -
19 Ιουλιου 2026, 07:58Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα -
19 Ιουλιου 2026, 08:04Νέο καραβάνι με… μετανάστες νότια της Κρήτης
