«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Λουλουδάκης – Από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
αγαπημένα σου στη Google
«Έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Λουλουδάκης, ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Γιώργος Λουλουδάκης, με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, υπήρξε μέλος της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυση της το 1974 και υπηρέτησε επί δεκαετίες σε οργανωτικές και διοικητικές θέσεις.
Αντώνης Σαμαράς για Γιώργο Λουλουδάκη: «Άνθρωπος ακέραιος, κάτι παραπάνω από συνεργάτης» – «Αντίο, αδελφέ»
Με ιδιαίτερα προσωπικά λόγια αποχαιρέτησε ο Αντώνης Σαμαράς τον Γιώργο Λουλουδάκη.
Σε δήλωσή του ανέφερε: «Ο Γιώργος Λουλουδάκης υπήρξε ένας γνήσιος, αυθεντικός και ακαταπόνητος αγωνιστής της Παράταξης. Άνθρωπος ακέραιος, υπέροχος οικογενειάρχης και κάτι παραπάνω από στενός μου συνεργάτης. Είμαι συγκλονισμένος από τον αδόκητο χαμό του. Αντίο Γιώργο! Αντίο αδελφέ..».
Ποιος ήταν ο Γιώργος Λουλουδάκης
Ο Γιώργος Λουλουδάκης γεννήθηκε στη Δράμα στις 17 Ιανουαρίου 1955, με καταγωγή από τη Ρούμελη Μυλοποτάμου Κρήτης. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και μιλούσε αγγλικά.
Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής της οργάνωσης και ιδρυτικό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στην ΑΣΟΕΕ. Είχε επίσης εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο των φοιτητών της σχολής.
Στη συνέχεια διετέλεσε γενικός γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης, γενικός γραμματέας ΝΟΔΕ, περιφερειάρχης της Κεντρικής Περιφερειακής Οργάνωσης, γραμματέας Οργανωτικού και εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Παράλληλα, συμμετείχε στη ΔΑΚΕ του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής και πολιτικής του πορείας, ο Γιώργος Λουλουδάκης υπηρέτησε σε σειρά θέσεων ευθύνης. Μεταξύ άλλων, υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», διευθυντής στο υφυπουργείο Τουρισμού, διευθυντής υφυπουργού Εξαγωγικού Εμπορίου και διευθυντής πολιτικού γραφείου υφυπουργού Εξωτερικών.
Τα τελευταία χρόνια είχε ταυτιστεί πολιτικά με τον Αντώνη Σαμαρά, του οποίου υπήρξε στενός συνεργάτης.
Στις 25 Νοεμβρίου 2024 αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη διαγραφή του πρώην πρωθυπουργού από το κόμμα.
-
13 Οκτωβριου 2026, 07:06Βιάννος: Χρονιά υπερβεντέμας για το ελαιόλαδο, αλλά... προβληματισμός για τις εξευτελιστικές τιμές παραγωγού -
13 Οκτωβριου 2026, 19:50Στον Μυλοπόταμο ο Αλέξης Τσίπρας – Επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές -
13 Οκτωβριου 2026, 10:57Χερσόνησος: Με χειροπέδες 52χρονη-Πουλούσε στο μίνι μάρκετ κάνναβη, τσιγαριλίκια και αέριο γέλιου -
13 Οκτωβριου 2026, 09:10Ξεκινά την Τετάρτη η δίκη για το κύκλωμα της αμαρτωλής κλινικής εμπορίου βρεφών στα Χανιά-Στο σκαμνί 33 κατηγορούμενοι -
13 Οκτωβριου 2026, 09:20ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 30 Οκτωβρίου για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2026 -
14 Οκτωβριου 2026, 11:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης!
