Ελεύθερος ο 48χρονος που καταγγέλθηκε για βιασμό από τη γειτόνισσά του - Τι υποστήριξε
αγαπημένα σου στη Google
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τελικά ο 48χρονος άνδρας που κατηγορείται για το βιασμό μιας 47χρονης γειτόνισσάς του, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε σήμερα (31/1) ενώπιον της ανακρίτριας τα όσα καταγγέλθηκαν σε βάρος του από την φερόμενη ως παθούσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος από την Αλβανία όχι μόνο αρνήθηκε ότι είχε βιάσει και τραυματίσει με μαχαίρι τη γειτόνισσά του, αλλά φέρεται να ισχυρίστηκε επιπρόσθετα κατά την απολογία του ότι η γυναίκα τον κατήγγειλε στις Αρχές επειδή εκείνος δεν της έδωσε λεφτά.
Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως η 47χρονη από τη Βουλγαρία γυρίζει από πόρτα σε πόρτα και προσφέρει το… κορμί της στους γείτονες με το αζημίωτο.
Φέρεται να συμπλήρωσε ακόμη ότι η 47χρονη τον κατήγγειλε επειδή εκείνος δεν… ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της, αλλά ούτε και της έδωσε κάποιο χρηματικό ποσό.
Ας σημειωθεί ότι ο 48χρονος φέρεται να παρουσιάστηκε απεγνωσμένος και να ξέσπασε σε κλάματα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους
Τελικά, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:
-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
-Εμφάνιση δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του
-Απαγόρευση προσέγγισης της 47χρονης σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων
Το χρονικό
Η 47χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο γείτονάς της αλβανικής εθνικότητας τη βίασε την περασμένη Δευτέρα (27/1), στην περιοχή της Αμμουδάρας.
Σύμφωνα πάντα με τη φερόμενη ως παθούσα, ο 48χρονος την είχε βιάσει κι άλλες φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.
Κατά πληροφορίες, η γυναίκα ανέφερε επιπρόσθετα ότι κατά το συμβάν της περασμένης Δευτέρας, ο 48χρονος την τραυμάτισε στην παλάμη με μαχαίρι που κρατούσε.
Κακουργηματικές διώξεις
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη 29/1 στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.
Από την πρώτη στιγμή, ο 48χρονος άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι η 47χρονη λέει ψέματα.
Σε βάρος του 48χρονου ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, απειλή κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία-οπλοχρησία.
Εν συνεχεία, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί. Ζήτησε, ωστόσο, κι έλαβε προθεσμία για σήμερα Παρασκευή 31/1.
Ας σημειωθεί ότι από τις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές παραγγέλθηκε προ ημερών η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στην καταγγέλλουσα.
ΝΙΣ
-
01 Νοεμβριου 2026, 07:34Τέλος το ψηφιακό δίπλωμα για αυτούς τους οδηγούς -Τι αλλάζει στο Gov.gr Wallet -
31 Οκτωβριου 2026, 18:58Μεγάλη απάτη με ΜΚΟ : Έκλεβαν χρήματα που προορίζονταν για παιδιά με σοβαρές ασθένειες - Ανάμεσα στους δωρητές καλλιτέχνες, αθλητές και επιχειρηματίες -
01 Νοεμβριου 2026, 19:02Κρήτη: Μέσα στο Δεκέμβριο πληρωμές των αγροτικών ενισχύσεων - Το χρονοδιάγραμμα της ηγεσίας του Υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης -
01 Νοεμβριου 2026, 07:11Σουβλάκι: Πού θα βρεις το φθηνότερο και πόσο κάνει το ακριβότερο το 2026 – Οι τιμές σε Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα -
31 Οκτωβριου 2026, 19:14Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για την ανάρτηση των ειδοποιητηρίων – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε -
01 Νοεμβριου 2026, 10:52Αγροτικό πετρέλαιο: Φθηνότερο κατά 50,84 λεπτά το λίτρο από σημερα – Πώς θα γίνεται η αγορά
