Επιστρέφει σε πλήρη λειτουργία το αεροδρόμιο Ηρακλείου - Ανοίγει αύριο ο κεντρικός διάδρομος του “Ν. Καζαντζάκης”
αγαπημένα σου στη Google
Το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» επιστρέφει στην κανονική του λειτουργία από αύριο Δευτέρα, καθώς ανοίγει ο κεντρικός διάδρομος προσγείωσης, έπειτα από μια εβδομάδα που παρέμεινε κλειστός
Ο αεροδιάδρομος είχε παραμείνει κλειστός από τις 19 Ιανουαρίου στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων αναβάθμισης και συντήρησης των υποδομών, τα οποία ολοκληρώθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι η χρονική περίοδος διεξαγωγής των έργων συντονίστηκε με τις αεροπορικές εταιρίες και επιλέχθηκε βάσει των δεδομένων της επιβατικής κίνησης, με γνώμονα τη μικρότερη δυνατή επίπτωση των μετακινήσεων των ταξιδιωτών προς και από την Κρήτη.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών το αεροδρόμιο παρέμεινε επιχειρησιακά ανοικτό και οι πτήσεις εξυπηρετούνταν από τον δεύτερο διάδρομο προσγείωσης.
Συγκεκριμένα, το αεροδρόμιο εξυπηρετούσε αεροπλάνα έως 72 θέσεων, με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται από το πρώτο φως της ημέρας έως τη δύση του ηλίου.
-
07 Ιουλιου 2026, 10:00Γεωργιάδης: Καταγγέλλω τον Τσίπρα ότι πήρε λεφτά για να ψηφίσει τους Ποινικούς Κώδικες -
06 Ιουλιου 2026, 20:50Ηράκλειο: Άρπαξαν τον απινιδωτή του χωριού και εξαφανίστηκαν -
07 Ιουλιου 2026, 22:33Ηράκλειο: Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανηλίκου στον Καρτερό -
07 Ιουλιου 2026, 07:15Κώστας Αλεξάκης: Η σύνοδος της Άγκυρας, οι αλλαγές στο ΝΑΤΟ και η Τουρκία! (podcast) -
08 Ιουλιου 2026, 09:44Σύνοδος ΝΑΤΟ: Με οθωμανικό εμβατήριο υποδέχθηκε τον Μητσοτάκη ο Ερντογάν -
07 Ιουλιου 2026, 22:20Δημοτικά τέλη: Τι αλλάζει στην πληρωμή τους και γιατί οι λογαριασμοί ρεύματος θα εμφανίζουν μικρότερα ποσά
