Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τα Βορίζια: Η συγκλονιστική στιγμή που ο «ελεύθερος σκοπευτής» κουβαλά τον Φανούρη Καργάκη (φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Φωτογραφία-ντοκουμέντο δείχνει τη σορό του νεκρού Φανούρη Καργάκη μετά το μακελειό στα Βορίζια να βρίσκεται επάνω στο αγροτικό του 43χρονου που πυροβόλησε με καλάσνικοφ.
Ο 43χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά στα Βορίζια.
Στη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύται από το iefimerida.gr το αυτοκίνητο φαίνεται να βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του 39χρονου Φανούρη Καργάκη. Εντός του οχήματος είναι ο 43χρονος που φέρεται να πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και ο 48χρονος ξάδερφός του, που φαίνεται στο βίντεο των πυροβολισμών δίπλα του.

Μαρτυρία – σταθμός από ζευγάρι που σώθηκε την τελευταία στιγμή
Καίριο ρόλο στην προανάκριση φαίνεται να παίζει και η κατάθεση ενός ζευγαριού που βρέθηκε τυχαία στο σημείο και κατάφερε να ξεφύγει από τα πυρά.
Όπως κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, το όχημά τους, τύπου τζιπ, δέχτηκε σφαίρες, με μία να πετυχαίνει το μπροστινό λάστιχο. Παρά τον πανικό, ο οδηγός διατήρησε την ψυχραιμία του και απομακρύνθηκε εγκαίρως. Οι δύο αυτόπτες μάρτυρες θεωρούνται πλέον καθοριστικοί για τη λύση του μυστηρίου, καθώς όσα είδαν μπορούν να βοηθήσουν τις Αρχές να ανασυνθέσουν τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό.
Διαβάστε επίσης: Το προξενιό που βάφτηκε με αίμα – Νέα στοιχεία για το φονικό στα Βορίζια
-
01 Ιουλιου 2026, 21:19Πολιτική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη -
01 Ιουλιου 2026, 11:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
02 Ιουλιου 2026, 10:25Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έσβησε μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξοχώρι – Η έκκληση της οικογένειας -
01 Ιουλιου 2026, 13:46Βασίλης Λεβέντης: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών -
02 Ιουλιου 2026, 07:15Νικόλας Φαραντούρης: Απαράδεκτοι Μπίστης και Σιακαντάρης που χαρακτήρισαν μονομερή ενέργεια την πόντιση καλωδίου στην Κάσο! (podcast) -
01 Ιουλιου 2026, 21:12Αμμουδάρα: «Έσκασε» ο μετασχηματιστής από τη ζέστη και την υγρασία - Λαχτάρισαν οι κάτοικοι
