Για τον αιφνίδιο θάνατο οι επόμενες «Συναντήσεις Καρδιάς» την Τετάρτη 26 Μαρτίου
αγαπημένα σου στη Google
Ομιλητές ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Καθηγητής Μανόλης Σημαντηράκης και η ειδικευόμενη καρδιολόγος
της Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Σοφία Αχλαδιανάκη
Ο «Αιφνίδιος θάνατος» είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών «Συναντήσεις Καρδιάς» στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης» του δημοτικού κτιρίου Ανδρόγεω την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 19:00.
Για το θέμα θα μιλήσουν ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Καθηγητής Μανόλης Σημαντηράκης και η ειδικευόμενη καρδιολόγος της Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Σοφία Αχλαδιανάκη.
Υπενθυμίζεται ότι στις «Συναντήσεις Καρδιάς» που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση του κοινού γύρω από τα καρδιολογικά προβλήματα, διακεκριμένοι καρδιολόγοι προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και για την καλύτερη αντιμετώπιση των καρδιολογικών νοσημάτων τα οποία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου. Οι ομιλίες, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα εκ περιτροπής στο κέντρο του Ηρακλείου και στην περιφέρεια της πόλης.

-
28 Ιουνιου 2026, 21:17Πανσέληνος: Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» - Πότε θα το δούμε, το φαινόμενο της «σεληνιακής ψευδαίσθησης» -
27 Ιουνιου 2026, 22:12Επίδομα παιδιού 150€: «Κλειδώνουν» οι ημερομηνίες για την έκτακτη ενίσχυση -
29 Ιουνιου 2026, 09:30Έκτακτο επίδομα παιδιού: Μέχρι αύριο στους λογαριασμούς ενός εκ. δικαιούχων τα 150 ευρώ -
27 Ιουνιου 2026, 13:09Μαλεβίζι: Ανατροπή στην υπόθεση του πυροβολισμού στο σκοπευτήριο – Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα -
28 Ιουνιου 2026, 17:34Αγροτικές πληρωμές: Ποιοι θα δουν χρήματα να μπαίνουν αύριο στους λογαριασμούς τους -
28 Ιουνιου 2026, 17:50Πλημμύρισε με...νεολαία ο Πατσίδερος - Κέφι μέχρι πρωϊας στο παραδοσιακό του Πολιτιστικού Συλλόγου (Φωτο + Βίντεο)
