Ηράκλειο: Αλλαγή στο πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων με ραντεβού, εξαιτίας των κινητοποιήσεων

Ο αποκλεισμός του κόμβου του αεροδρομίου από τους κτηνοτρόφους «παρέλυσε» σήμερα την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, καθώς τα απορριμματοφόρα παρέμειναν εγκλωβισμένα στο αμαξοστάσιο (Δείτε ΕΔΩ).
Αποτέλεσμα ήταν να μην πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια αποκομιδής σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στο κέντρο της πόλης. Εφόσον, όπως αναμένεται, ο αποκλεισμός λήξει στις 7 το απόγευμα, η αποκομιδή θα επανεκκινήσει γύρω στις 8 μ.μ.
Ο Δήμος απευθύνει έκκληση προς τις επιχειρήσεις να μην εναποθέτουν απορρίμματα στα προκαθορισμένα σημεία μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία των δρομολογίων. Παράλληλα, η Υπηρεσία Καθαριότητας προχωρά σε αναπρογραμματισμό, με στόχο να εκτελεστούν όλες οι αποκομιδές αμέσως μετά τη λήξη της κινητοποίησης.
-
09 Σεπτεμβριου 2025, 18:38Σπαρακτικές σκηνές στο τελευταίο αντίο στον 17χρονο Γιώργο - Σε λευκό φέρετρο η σορός στο Ναό, μοίραζαν μπουμπουνιέρες (Φωτο)
-
09 Σεπτεμβριου 2025, 12:30Μαφία της Κρήτης: Ντόμινο εξελίξεων και στα εσωτερικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων - Γιατί μετακινήθηκαν αστυνομικοί
-
09 Σεπτεμβριου 2025, 11:45Συνελήφθησαν στα Εξάρχεια τα παιδιά πρώην υπουργού να κουβαλούν πτυσσόμενα γκλοπ
-
10 Σεπτεμβριου 2025, 07:11«Ο Αλμυρός Ποταμός καλύπτει άνετα τις ανάγκες μας, με προϋπόθεση την υφαλμύρωση»: Ο Ηρ. Μπουλουκάκης στο newshub.gr
-
10 Σεπτεμβριου 2025, 11:35Θλίψη στο Ηράκλειο για το θάνατο του Μάρκου Ναλετάκη
-
10 Σεπτεμβριου 2025, 21:43Κρήτη: Νεκρός ένας 57χρονος σε νέο θανατηφόρο τροχαίο στο ΒΟΑΚ