Ηράκλειο: Αποσωληνώθηκε το βρέφος που είχε τραυματιστεί μετά από χτύπημα της 18χρονης μητέρας του
αγαπημένα σου στη Google
Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση της υγείας του τριών εβδομάδων μωρού που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από χτύπημα που φέρεται να υπέστη από τη 18χρονη μητέρα του.
Όπως τόνισε στο ΕΡΤnews, ο διοικητής του Βενιζέλειου Nοσοκομείου, Κώστας Δανδουλάκης, «η κατάσταση της υγείας του μωρού παρουσιάζει βελτίωση, έχει αποσωληνωθεί, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας». Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το μωρό δείχνει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο το τελικό πόρισμα για την πορεία της υγείας του θα βγει με το πέρας όλων των εξετάσεων, δηλαδή εντός των επόμενων ημερών.
Άρση της επιμέλειας
Υπενθυμίζεται, ότι η 18χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι χτύπησε το 17 ημερών βρέφος της, αφέθηκε ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων και η ρητή απαγόρευση να πλησιάσει ή να δει το παιδί της. Στη νεαρή μητέρα επιβλήθηκε επίσης η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ υποχρεούται να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα και να παρακολουθεί πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.
-
22 Σεπτεμβριου 2026, 10:20Θλίψη στο Ηράκλειο: «Έφυγε» πρόωρα η 14χρονη Ελένη – Σήμερα το «τελευταίο αντίο» -
22 Σεπτεμβριου 2026, 11:46Στο πένθος το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου για την απώλεια της 14χρονης Ελένης - Συγκλονισμένη η σχολική κοινότητα – «Καλό ταξίδι, αγαπημένη μας» -
20 Σεπτεμβριου 2026, 22:30Δύσκολη νύχτα στη Σητεία: Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά -
20 Σεπτεμβριου 2026, 23:40Φθινοπωρινή Ισημερία 2026: Πότε μπαίνει επίσημα το Φθινόπωρο -
20 Σεπτεμβριου 2026, 20:13Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Σητεία - Πλησίασε το Καρύδι, σε ετοιμότητα για εκκένωση πέντε περιοχές (Φωτο) -
21 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Κωνσταντίνος Αλεξάκης: Πώς θα ακυρώσουμε τα επιθετικά σχέδια της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου! (podcast)
