Ηράκλειο: Έμπορος κοσμημάτων είδε την τυφλή πελάτισσα και επιχείρησε να την «πιάσει κορόιδο»-Τι καταγγέλλει η ίδια
αγαπημένα σου στη Google
Την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας εμπόρου, που διατηρεί κατάστημα κοσμημάτων στο κέντρο του Ηρακλείου, καταγγέλλει μέσα από το newshub.gr μια τυφλή γυναίκα, η κ. Ανθούλα Δούπη.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η ίδια, η συμπεριφορά της εμπόρου προς την ίδια, ήταν απαξιωτική, με αποκορύφωμα την ανεξήγητη ενέργεια της να δώσει ως απόδειξη για την αγορά ενός δώρου που έκανε η κ. Δούπη, απόδειξη από άλλο - γνωστό - πολυκατάστημα- της πόλης!
Η κ. Δούπη λέει λοιπόν χαρακτηριστικά:
«Χθες το πρωί κατά τις 10, πήγα στο συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο διαθέτει κοσμήματα και μπιζού για να πάρω ένα δώρο. Μπήκα μέσα και ρώτησα το άτομο που ήταν εκεί αν μπορεί να με εξυπηρετήσει. Η απάντηση της κυρίας όμως ήταν «εχω δουλειά τώρα».
Εχοντας αντιληφθεί το ύφος της, είπα «δε θέλω ελεημοσύνη, θέλω να αγοράσω ένα δώρο». Και μου απαντά: «δε βλέπετε κυρία μου ότι τα πάντα είναι κλειστά;».
Όταν της ζήτησα ξανά ευγενικά αν μπορώ να ρίξω μια ματιά, την άκουσα να λέει «κοίτα τι μου έτυχε σήμερα, και ακόμη δεν άνοιξα και τυφλή μου ήρθε».
Με τα πολλά ψώνισα ένα δαχτυλίδι. Και είπα στην έμπορο, ότι επειδή το θέλω για δώρο, θα ήθελα και μια απόδειξη, σε περίπτωση αλλαγής του.
Και αυτή η κυρία, μου έδωσε μια απόδειξη που ήταν κυριολεκτικά από το Jumbo, σημερινή, προφανώς από ψώνια που είχε κανει η ίδια νωρίτερα. Μου πάσαρε αυτή την απόδειξη εν ολίγοις.
Όταν το απόγευμα της ίδιας μερας επισκέφθηκα τους φίλους μου για να δώσω το δώρο, εδωσα και αυτή την απόδειξη ως κάρτα αλλαγής.
Μου είπαν τότε οι φίλοι μου βλέποντας το χαρτί: «Ανθούλα από το Jumbo το πήρες; Και λέω «όχι ρε παιδιά» από το (…) κατάστημα, στο κέντρο το αγόρασα».
Μπορεί να φανταστεί κανείς τα αισθήματα της κ. Δούπη, όταν μετά από την συμπεριφορά που είχε απέναντι της - όπως καταγγέλλει - η συγκεκριμένη επιχειρηματίας, διαπίστωσε πως της είχε δώσει και μια τυχαία απόδειξη, αντί για αυτή που αντιστοιχεί στο δώρο που αγόρασε.
Η κ. Δούπη ως κατακλείδα της καταγγελίας της επισημαίνει στο newshub.gr ότι:
«Εγινε όλο αυτό το σκηνικό σε ένα μαγαζί του Ηρακλείου, που σίγουρα ψωνίζουν και άλλοι άνθρωποι με αναπηρία. Αλλά και άτομα που μπορεί να είναι ηλικιωμένα, τα οποία θεωρώ πως είναι απαράδεκτο να γίνονται αποδέκτες τέτοιας συμπεριφοράς.
Θέλω μέσα από το newshub.gr να καυτηριάσω αυτές τις συμπεριφορές, καταδικάζοντας τις. Δυστυχώς υπαρχουν άνθρωποι, που βλέποντας ένα μικρό παιδί, έναν ηλικιωμένο, έναν ανάπηρο, βλέπουν μια ευκαιρία για να εξαπατήσουν ή να καυτηριάσουν».
-
30 Οκτωβριου 2026, 14:10Δημος Ηρακλείου: Καταστήματα της γειτονιάς γίνονται σημεία πρόσβασης σε υπηρεσίες, πληροφόρησης και συμμετοχής -
30 Οκτωβριου 2026, 14:00Ηράκλειο: Το θέμα της δομής εξαρτημένων ατόμων θα τεθεί στο ΔΣ - Τι είπε ο Καλοκαιρινός στη συνάντηση με τους κατοίκους(Βίντεο +Φωτο) -
31 Οκτωβριου 2026, 18:58Μεγάλη απάτη με ΜΚΟ : Έκλεβαν χρήματα που προορίζονταν για παιδιά με σοβαρές ασθένειες - Ανάμεσα στους δωρητές καλλιτέχνες, αθλητές και επιχειρηματίες -
31 Οκτωβριου 2026, 19:14Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για την ανάρτηση των ειδοποιητηρίων – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε -
30 Οκτωβριου 2026, 20:10Χανιά: Χιλιάδες πολίτες στο συλληλητήριο για την δημόσια υγεία-Ζητούν στελέχωση του νοσοκομείου -
01 Νοεμβριου 2026, 07:11Σουβλάκι: Πού θα βρεις το φθηνότερο και πόσο κάνει το ακριβότερο το 2026 – Οι τιμές σε Κρήτη και υπόλοιπη Ελλάδα
