Ηράκλειο: Ο φόνος έγινε για τη... μουσική - Απολογούνται πατέρας και γιος
αγαπημένα σου στη Google
Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου έχει μεταφερθεί το επίκεντρο, προκειμένου να διελευκανθούν όλες οι πτυχες της τραγωδίας που καταγράφηκε ανήμερα των Χριστουγέννων στη Θέρισσο.
Εκεί όπου πατέρας και γιοι, συνεπλάκησαν με ολέθριες συνέπειες για τον ένα νεαρό εξ αυτών. Ο 26χρονος, οπως έγραψε το newshub.gr εχασε τελικά τη ζωή του, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλειου.
Ο 24χρονος γιος και ο πατέρας του ίδιου και του εκλιπόντος, απολογούνται σήμερα, κατηγοπρούμενοι για για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία. Αυτό που μένει να αποκαλυφθεί ειναι ποιος μαχαίρωσε τον άτυχο 26χρονο, αλλά και ποια είναι η ακριβής συμμετοχή των δύο κατηγορούμενων στην τραγωδία.
Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, ο φόνος φαίνεται να έγινε για τη... μουσική και για ένα λαπτοπ. Ο καυγάς ξεκίνησε δηλαδή όταν υπηρξε κάποια διαφωνία για τη μουσική και γρήγορα τα «αίματα άναψαν» με τα μέλη της οικογένειας να διαπληκτίζονται έντονα.
«Κλειδί» στην όλη υπόθεση θα παίξει η κατάθεση της μητέρας των δύο γιων. Η λεπτομέρεια για το ποιος επέφερε τα θανατηφόρα χτυπηματα στον 26χρονο με το μαχαίρι, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη...
-
05 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Ηράκλειο: Οι τουρκικές σημαίες αναστάτωσαν την 25ης Αυγούστου -
06 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Μαγειρική σόδα: Ένα «spa» για το πλυντήριο, πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά -
05 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Μίλτος Τεντόγλου: Το ποσό που πήρε για τη δεύτερη θέση στο Diamond League -
06 Σεπτεμβριου 2026, 13:25ΒΟΑΚ: Κλειστός από Δευτέρα 7/09 μέχρι Σάββατο 12/09 για τα έργα στο τμήμα Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη -
06 Σεπτεμβριου 2026, 09:44Τουρκία: Ιδιωτικοποιούνται για 30 χρόνια δύο γέφυρες του Βοσπόρου και σημαντικοί αυτοκινητόδρομοι -
05 Σεπτεμβριου 2026, 20:49ΔΕΘ:Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα 2,2 δισ. ευρώ-Όλες οι παρεμβάσεις για επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, οικογένειες, ενοικιαστές
