Ηράκλειο: Ο τεράστιος κρατήρας προκάλεσε ατυχήματα και απίστευτο μποτιλιάρισμα! (φωτο)
Η βροχόπτωση που έπεσε χθες, έφερε το οδόστρωμα στα... όρια του, με αποτέλεσμα στο - ήδη - προβληματικό σημείο στην αρχή της οδού Κονδυλάκη, να δημιουργηθεί ένας τεράστιος κρατήρας!
Μιλάμε για το γνωστό σημείο, στο οποίο ανοιγαν τρύπες κατα το παρελθόν. Ομως με την τελευταία βροχή, το πρόβλημα έφτασε στο απροχώρητο.

Η τεράστια λακκούβα που άνοιξε, εκανε το δρομο απροσπέλαστο και άκρως επικίνδυνο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα επαθαν ζημιές, όταν οι οδηγοί τους επιχείρησαν να περάσουν από εκεί.

Μετά από ενημέρωση των περίοικων, συνεργείο του Δήμου Ηρακλειου έφτασε στο σημείο και έκλεισε το δρόμο από το μεσημέρι και έπειτα. Συνέπεια του κλεισίματος της οδού Κονδυλάκη με πλεγματα και σήμανση, είναι το σημείο να φρακάρει και να προκληθεί ένα απίστευτο κυκλοφοριακό κομφούζιο, ειδικά στις ώρες αιχμής.
Συμφωνα με πληροφορίες, συνεργείο του Δήμου θα βρεθεί αύριο στο σημείο ξανά, προκειμένου να ξεκινήσει η απόκατάσταση της ζημιάς

-
19 Απριλιου 2026, 11:30Σταυρούλα Γεωργίου: Στην Ελλάδα συχνά νομίζουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει μόνο σε εμάς! (podcast) -
19 Απριλιου 2026, 07:00Π.Σαϊνατούδης: «Το Οικονομικό Κραχ το ζούμε περισσότερο από ποτέ. Ώρα να δράσουμε με συλλογή σπόρων και αποθήκευση τροφίμων» -
19 Απριλιου 2026, 07:05Σωκράτης Βαρδάκης: Δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και απαντά για το αν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά (podcast) -
20 Απριλιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Απριλιου 2026, 08:15Ηράκλειο: Σήμερα το προσυνέδριο ΝΔ με Κυριάκο Μητσοτάκη και... έμφαση στα μεγάλα έργα -
20 Απριλιου 2026, 07:15Ιπποκράτης Δασκαλάκης: ΗΠΑ-Ιράν, ποια σημεία θα κρίνουν τον νικητή και τον ηττημένο! (podcast)
