Ηράκλειο: Στο ΠΑΓΝΗ γιατρός με συμπτώματα μηνιγγίτιδας – Noσηλεύεται σε σταθερή κατάστασή
αγαπημένα σου στη Google
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται νεαρή γιατρός από το Λασίθι με συμπτώματα μηνιγγίτιδας. Η 25χρονη μετέβη χθες, στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με υψηλό πυρετό και πονοκέφαλο, όπου οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι πρόκειται για μηνιγγίτιδα. Κρίθηκε δε, αναγκαία η μεταφορά της στο Ηράκλειο και το ΠΑΓΝΗ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρχαν ελεύθερα κρεββάτια στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Λασιθίου.
Η κατάσταση της υγείας της 25χρονης γιατρού, ειδικευόμενη της παθολογίας, σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστεί εάν πρόκειται για βακτηριακή ή ιογενή μηνιγγίτιδα συμφωνα με την ΕΡΤ.
Στο μεταξύ, έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να λάβουν αγωγή όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με την γιατρό.
-
21 Οκτωβριου 2026, 18:00Θρήνος για τον 22χρονο Βαγγέλη που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο - Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο» -
21 Οκτωβριου 2026, 14:32Κρήτη: 43 σχολεία υπό κατάληψη σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο – Η εικόνα ανά νομό -
21 Οκτωβριου 2026, 12:48Πορεία μαθητών και φοιτητών στο Ηράκλειο με σύνθημα «από την Ελλάδα ως τη Γαλλία» για καλύτερη Παιδεία (Βίντεο + Φωτο) -
21 Οκτωβριου 2026, 13:00Βαγγελιώ Σχοιναράκη στο newshub.gr: Θέλουμε μια Παγκρήτιο Ένωση ισχυρή και τους Κρητικούς της Αττικής υπερήφανους! (podcast) -
22 Οκτωβριου 2026, 10:50ΟΦΗ-Λεβερκούζεν: Μεγάλο ματς στο Ηράκλειο για τη League Phase του Europa League -
22 Οκτωβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: «Κρεσέντο μειοδοσίας από την Κυβέρνηση εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας!» (podcast)
