Καιρός: Άστατος με τοπικές μπόρες και καταιγίδες- Επανέρχεται η κακοκαιρία
Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένεται ένας άστατος καιρός στα ηπειρωτικά της χώρας. Η ημέρα θα ξεκινά με λίγα σύννεφα στα νότια, περισσότερα στα κεντρικά και βόρεια και με βροχές εκεί. Το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά αλλά και στα ορεινά της Κρήτης, με περισσότερα σύννεφα θα εκδηλώνονται τοπικές μπόρες και καταιγίδες.
Το Σάββατο και πάλι βροχερός καιρός στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και τοπικά και σε Κυκλάδες. Την Κυριακή το πρωί στα Δωδεκάνησα θα σημειώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στην υπόλοιπη χώρα αρκετός ήλιος, όμως καθώς κατεβαίνει ένα ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια, στη βόρεια Ελλάδα θα βρέξει θα πέσει η θερμοκρασία, μάλιστα στα ορεινά εκεί και χιόνια. Η πτώση της θερμοκρασίας και τις επόμενες ημέρες.
-
26 Απριλιου 2026, 07:10Το πανηγύρι του Αϊ Γιώργη και η τελετουργία της ευλογίας των προβάτων στην Κρήτη (Φωτο & Βίντεο) -
27 Απριλιου 2026, 16:15Ηράκλειο: Βαρύ πένθος για τον θάνατο του 45χρονου καθηγητή Κωνσταντίνου Βαμβουκάκη -
26 Απριλιου 2026, 10:00«Διαμάντι» υπό περιορισμό η Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ – Η έλλειψη προσωπικού κρατά κλειστούς θαλάμους-πρότυπα -
25 Απριλιου 2026, 23:21"Φλέγεται" η Κρήτη: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ -
26 Απριλιου 2026, 11:00Γιώργος Βουλγαράκης: Απ’ τον πολιτικό λόγο στο… ρουσφέτι! Βουλευτές, κόμματα και ποιότητα της δημοκρατίας (podcast) -
27 Απριλιου 2026, 09:24Αναγκαστική προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου Agusta-Bell λόγω βλάβης κοντά στη Μαθιά
