Κρήτη: Διέρρηξαν πρακτορείο ΟΠΑΠ και άδειασαν το ταμείο
Διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά σημειώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής.
Ο δράστης μπήκε από ένα μικρό παράθυρο τουαλέτας και άρπαξε χρήματα από το ταμείο. Φαίνεται μάλιστα ότι στο σκαρφάλωμα έσπασε και έναν προβολέα που βρίσκεται τοποθετημένος στην πίσω πλευρά του κτιρίου.
“Χθες το βράδυ γύρω στη μιάμιση, μπήκαν από το παράθυρο της τουαλέτας που απέχει από το έδαφος περίπου πέντε μέτρα. Πρέπει να ήταν κάποιος πολύ μικρόσωμος. Μπήκε μέσα και πήρε γύρω στα χίλια ευρώ από ταμείο, από τα χρήματα που αφήνουμε για το πρωί που ανοίγουμε.
Καλέσαμε την αστυνομία, φαίνεται στην κάμερα αλλά φοράει μάσκα. Δεν ξέρω τι θα βρει η ασφάλεια τώρα. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει”, δήλωσε στο kriti360.gr ο ιδιοκτήτης, Νίκος Κουτσορινάκης.
Στο σημείο βρέθηκε η ασφάλεια Χανίων για τη διερεύνηση του συμβάντος.
kriti360.gr
-
18 Ιανουαριου 2026, 20:44ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0: Νίκη κορυφής με σόου και αποκάλυψη τον 19χρονο Χατσίδη -
19 Ιανουαριου 2026, 09:50Ηράκλειο: Μεθυσμένος οδηγός παραβίασε όλο τον ΚΟΚ και στο τέλος έπεσε πάνω σε περιπολικό -
18 Ιανουαριου 2026, 08:20Ιεράπετρα: Τραγικό τέλος για 70χρονο – Ξέσπασε φωτιά και απανθρακώθηκε στο σπίτι του -
18 Ιανουαριου 2026, 09:25Σκαλάνι: Απροσδόκητος θάνατος 59χρονου άνδρα στο σπίτι του -
18 Ιανουαριου 2026, 12:08Νέα κακοκαιρία φέρνει περισσότερα χιόνια και στην Κρήτη - Ο καιρός από σήμερα και τις επόμενες ημέρες (live) -
18 Ιανουαριου 2026, 19:09«Πάγωσε» η αγορά του κρητικού ελαιολάδου – «Σαρώνει» Ισπανία και Ιταλία και οι τιμές παραγωγού διαμορφώνονται σε χαμηλά επίπεδα
