Κρήτη: Είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα... κοσμήματα- Ζευγάρι στις κλοπές
αγαπημένα σου στη Google
Δύο Γεωργιανους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, αποδείχθηκε πως ήταν ζευγάρι στις κλοπές, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές. Μάλιστα στην κατοχή τους βρέθηκαν κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα των οποίων η συνολική χρηματική αξία υπερβαίνει τις 14.800 ευρώ.
Ειδικότερα, από τις 25 Μάη ως και τις 23 Ιούνη, οι αγνωστοι ειχαν διαπράξει έντεκα περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων από σπιτια, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, αφαιρώντας κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης προέκυψε ότι ο παραπανω αλλοδαπός είχε διαπράξει τις συγκεκριμένες κλοπές, ενώ στην συνέχεια παρέδιδε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στην αλλοδαπή.
Επιπλέον σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε χώρο οπού διέμεναν, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης
-
08 Οκτωβριου 2026, 15:35Ηράκλειο: Δυναμική απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης για τους κατοίκους, μετά τις δηλώσεις Πλεύρη για τη Δομή -
08 Οκτωβριου 2026, 07:06Προσφυγικό: Απολογούνται σήμερα για τη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη -
08 Οκτωβριου 2026, 10:40Η επόμενη μέρα μετά τη ρήξη Βίσση-Καρβέλα: Γιατί δεν θα τραγουδήσει φέτος στο «Αθηνών Αρένα» -
07 Οκτωβριου 2026, 20:03Νέα απάτη στο… όνομα του δήμου Ηρακλείου -
07 Οκτωβριου 2026, 19:52Προσφυγικό: Τρεις ακόμη προφυλακίσεις για τη μεταφορά προσφύγων από τη Λιβύη στην Κρήτη -
08 Οκτωβριου 2026, 07:00Προκόπης Προκοπάκης για τη Μονάδα εξαρτημένων ατόμων: «Καταστρέφουν γιατρούς και επιχειρήσεις»
