Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Κρήτη: Εργάτης χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
αγαπημένα σου στη Google
Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή της Παλαιόχωρας, λόγω της κακοκαιρίας, καθώς ένας άνδρας χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ εργαζόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο άνδρας 40 περίπου ετών είναι χειριστής πρέσας σε εργοτάξιο κι ενώ βρισκόταν εντός του οχήματος, έπεσε κεραυνός.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καντάνου κι από εκεί, ασθενοφόρο από τον σταθνό ΕΚΑΒ στο Κολυμπάρι, τον παρέλαβε προκειμένου να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία του.
Κάντε μας follow:
-
10 Ιουνιου 2026, 15:50Θλίψη στον ορειβατικό κόσμο της Κρήτης για την απώλεια του Μανόλη Δακανάλη -
09 Ιουνιου 2026, 12:45Νίκος Μπουνάκης: Αντί η Ελλάδα να είναι ισχυρή αγροτική δύναμη πληρώνει 10 δισ ευρώ σε εισαγωγές τροφίμων το χρόνο! (podcast) -
09 Ιουνιου 2026, 11:33Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων (Φωτο) -
09 Ιουνιου 2026, 18:55Κρήτη: «Μας καταστρέφουν και φοβόμαστε να μιλήσουμε» - Σε απόγνωση λόγω της παράνομης βόσκησης σε περιοχές της Μεσαράς -
10 Ιουνιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
09 Ιουνιου 2026, 11:05Στέλιος Τζαγκαράκης: Έτσι χτίζεται το νέο ελληνικό πολιτικό σύστημα! (podcast)
