Κρήτη: Ηρέμησε η πόλη μετά τη σύλληψη του ζευγαριού που είχε ρημάξει τα σπίτια!
αγαπημένα σου στη Google
Είχαν αφαιρέσει κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, των οποίων η αξία ξεπερνούσε τις 14.800 ευρώ.
Το ζευγάρι ειχε κάνει πολλούς Ρεθυμνιώτες να χάσουν τον ύπνο τους και άλλους να βρεθούν προ δυσάρεστης έκπληξηε, έχοντας πέσει θύματα τους!
Τελικά το ζευγάρι αυτό συνελήφθη μετά από αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης προχώρησαν στη σύλληψη των αλλοδαπων, υπηκοων Γεωργίας, οι οποιοι κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχαν μπει σε τουλάχιστον 11 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων σε σπιτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, αφαιρώντας κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ.
Μάλιστα μετά τη σύλληψη είχε ακολουθήσει έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε χώρο οπού διέμεναν, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αποδόθηκαν στους παθόντες.
Μετά από αυτή την επιτυχία, οι αστυνομικοί της Υ.Α. δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των συναδέλφων τους και όχι μόνο.
«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου συγχαίρει το προσωπικό της Υ.Α. Ρεθύμνης, διότι κατόπιν μεθοδικής αστυνομικής έρευνας, την 25/06/2020 συνέλαβε ζεύγος Γεωργιανών, οι οποίοι διέπρατταν διαρρήξεις στην πόλη μας, κατά παράβαση των αδικημάτων της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.
Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από την 25/05/2020 έως και την 23/06/2020 στην πόλη του Ρεθύμνου, είχαν καταγγελθεί έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών - διαρρήξεων από οικίες, με την μέθοδο θραύσεως του ομφαλού, αφαιρώντας κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 14.870 ευρώ.
Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης προέκυψε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός, είχε διαπράξει τις συγκεκριμένες κλοπές, ενώ στην συνέχεια παρέδιδε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα στην αλλοδαπή», αναφέρει η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Νικος Μαλλιαρός.
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Αρνείται κάθε σχέση με το θάνατο Μαζωνάκη, ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ιατρείου- Καταθέτει η γυναικολόγος σύζυγός του -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 10:52ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 4ο) - Ο Καλεντερίδης στην Τουρκία, ο Οτσαλάν στην Κένυα! (podcast)
