Κρήτη: Rapid test στην Αγία Βαρβάρα
Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test), θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19/04/2021, από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στην Αγία Βαρβάρα.
Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας από τις 10:00 έως τις 14:00. Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.
Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.
Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.
Σημειώνεται ότι, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ΕΟΔΥ θα προχωρήσει σε πλήρη απολύμανση του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί.
-
14 Απριλιου 2026, 07:15Γαβριήλ Κουρής στο newshub.gr: Ασφυκτικό το πλαίσιο οικονομικής λειτουργίας των Δήμων! (podcast) -
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
14 Απριλιου 2026, 10:45Γιώργος Ευαγγέλου: Ο ήλιος την άνοιξη είναι ύπουλος, δουλεύει σιωπηλά και το δέρμα το θυμάται! Ο επικίνδυνος μύθος με τις ελιές! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα
