Κρήτη: Σε ποια περιοχή έβρεξε με "το τουλούμι"– Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη
αγαπημένα σου στη Google
Αξιόλογες οι βροχοπτώσεις και σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος ανάμεσά τους «φιγουράρει» και περιοχή της Κρήτης.
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ιδιαίτερα στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με τα σημαντικότερα φαινόμενα να εντοπίζονται στην Εύβοια και στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα για το νησί μας στην Ασή Γωνιά (49mm) και στο Ασκύφου Χανίων (35mm) .
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα οκτώ μεγαλύτερα ημερήσια ύψη βροχής έως τις 15:30 παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

Ο καιρός αύριο
Καλές καιρικές συνθήκες σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοανατολικά. Άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις. Πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη όπου υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 17-19, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Θεσσαλία από 2 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19-21 βαθμούς, στα Επτάνησα από 6 έως 19, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 6 έως 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Περισσότερο ενισχυμένοι θα είναι οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα, φτάνοντας τα 7 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών και βορειοδυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18-19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 18 βαθμούς.
-
23 Οκτωβριου 2026, 07:15Λευτέρης Κουσούλης: «Οι μεγάλες "διαδηλώσεις" στην Ελλάδα θα γίνουν στην κάλπη!…» (podcast) -
23 Οκτωβριου 2026, 07:06Μανόλης Αλεξανδράκης: Θετικά μηνύματα για την ελαιοπαραγωγή, αλλά με χαμηλή τιμή και πολλά ερωτηματικά -
23 Οκτωβριου 2026, 12:40Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
22 Οκτωβριου 2026, 14:08Δικταίο Άντρο: Μειώθηκε η επισκεψιμότητα τον Ιούνιο του 2026, μετά τις εργασίες ασφάλειας -
23 Οκτωβριου 2026, 10:00H Τουρκία επιμένει με νέα NAVTEX για το καλώδιο EMC που συνδέει τη Σαουδική Αραβία με την Ελλάδα -
22 Οκτωβριου 2026, 18:42Κρήτη: 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία μέσα στο 2026 - Γ. Λιονάκης: «Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει τρόπος ζωής»
