Κρήτη
Κρήτη: Στη φυλακή ο 46χρονος που μπήκε στο αστυνομικό μέγαρο με ψαροντούφεκο
Σε 12 μήνες φυλάκισης -οι 6 εκτιτέοι- καταδικάστηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου ένας 46χρονος πατέρας πέντε παιδιών από την Κίσσαμο που συνελήφθη την Πέμπτη όταν επιχείρησε να μπει με ψαροντούφεκο και τσεκούρι στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.
Ο 46χρονος που ειναι σε διάσταση με την μητέρα των παιδιών του - όπως αναφέρει το zarpanews - κατηγορεί τον νυν σύντροφό της ότι ασελγεί στις κόρες του.
Όπως υποστήριξε αυτός ήταν και ο λόγος που μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο για να ενημερωθεί για την πορεία της μήνυσής του για το θέμα.
Κάντε μας follow:
-
10 Απριλιου 2026, 09:10Ηράκλειο: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων Μεγάλη Παρασκευή – Μ. Σάββατο -
09 Απριλιου 2026, 17:03Υποψήφιος Πρύτανης στο ΕΛΜΕΠΑ ο Καθηγητής Νίκος Βιδάκης -
08 Απριλιου 2026, 15:42Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση πρόσβασης των ανηλίκων στα social media – 10 ερωτήσεις – απαντήσεις -
09 Απριλιου 2026, 07:15Ανδρέας Λιούμπας: Οι στρατηγικές της Κίνας Μέρος 5ο - Το τρίγωνο που κρίνει τις τύχες του κόσμου! (podcast) -
09 Απριλιου 2026, 08:00ART WAY: Ο δρόμος του φωτός - Στον παλμό της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας (Φωτο) -
10 Απριλιου 2026, 10:16«Η ζωή εν Τάφω… Ω γλυκύ μου έαρ»: Επιτάφιοι από όλη την Κρήτη που συγκινούν (Φωτο)
