Λασίθι: Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης – Συνελήφθη η μητέρα του και η υπεύθυνη της εκδήλωσης
αγαπημένα σου στη Google
Συνελήφθησαν χθες, 10 Αυγούστου , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας δύο γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για σωματική βλάβη και παραβίαση των μέτρων προστασίας ανηλίκων από το αλκοόλ.
Το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της 9ης Αυγούστου, όταν ένας ανήλικος, που βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Δήμου Σητείας Λασίθίου, περιήλθε σε κατάσταση μέθης.
Ο ανήλικος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου για νοσηλεία.
Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας 42χρονης, η οποία είναι κηδεμόνας του ανηλίκου, καθώς και μιας 21χρονης, υπεύθυνης για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν δυο ημεδαπές κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί μέτρων προστασίας ανηλίκων και σωματική βλάβη στο Λασίθι
Συνελήφθησαν χθες (10.08.2026) από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Σητείας δύο ημεδαπές κατηγορούμενες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματικής βλάβης και παραβίασης μέτρων προστασίας ανηλίκων από αλκοόλ , στο Λασίθι.
Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 09.08.2026 ανήλικος ευρισκόμενος σε κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Δήμου Σητείας περιήλθε σε κατάσταση μέθης και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείου Αγίου Νικόλαου.
Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας συνελήφθησαν 42χρονη κηδεμόνας του ανηλίκου και 21χρονη υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης.
Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.
-
11 Σεπτεμβριου 2026, 21:42Τη Δευτέρα στη Νίκαια η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι αντιφάσεις που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο γιατρών -
11 Σεπτεμβριου 2026, 07:26Δημήτρης Ξυδάκης: «Η πλασμαφαίρεση γίνεται εξειδικευμένα σε νοσοκομειακό περιβάλλον» – Πρόστιμα και αφαιρέσεις αδειών σε ιδιωτικά ιατρεία στο Ηράκλειο (podcast) -
12 Σεπτεμβριου 2026, 08:40Κρήτη: Τραγωδία στα Χανιά – Νεκρή 19χρονη σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλέπα -
10 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Πλασμαφαίρεση: Η θεραπεία που έγινε μόδα των σταρ και των πλουσίων – Ποιοι έχουν υποβληθεί σε αυτή -
11 Σεπτεμβριου 2026, 10:30Γιώργος Καραμπελιάς: Η άνοδος της Ακροδεξιάς δείχνει την ιστορική μετατόπιση της Ευρώπης από την «αποικιοκρατία», στην «άμυνα» (podcast)! -
11 Σεπτεμβριου 2026, 10:40Με παρατηρήσεις από αεροπλάνο και δορυφόρο, το ΙΤΕ αποτυπώνει τα υλικά, την τρισδιάστατη δομή και τη θερμοκρασία επιφάνειας στο Ηράκλειο
