Μυλοπόταμος: Βρήκαν και άλλη φυτεία - Ανθρωποκυνηγητό για τους... ιδιοκτήτες
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των ατόμων που ευθύνονται για μια... φυτεία στο Ρέθυμνο.
Όπως έγινε γνωστό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 207 δενδρύλλια κάνναβης!
Η επιχείρηση εγινε στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.
Σήμερα λοιπόν το πρωί εγινε η νεα συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου

Στην επιχείρηση αυτή, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης.
Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε δασώδη περιοχή του παραπάνω Δήμου, μία φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργείτο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους 207 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.
Αυτή είναι η δεύτερη φυτεία που εντοπίζεται μέσα σε λίγα 24ωρα, την ώρα που στο Νομό Ηρακλείου είχαμε επίσης μια συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
-
19 Απριλιου 2026, 11:30Σταυρούλα Γεωργίου: Στην Ελλάδα συχνά νομίζουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει μόνο σε εμάς! (podcast) -
19 Απριλιου 2026, 07:00Π.Σαϊνατούδης: «Το Οικονομικό Κραχ το ζούμε περισσότερο από ποτέ. Ώρα να δράσουμε με συλλογή σπόρων και αποθήκευση τροφίμων» -
19 Απριλιου 2026, 07:05Σωκράτης Βαρδάκης: Δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και απαντά για το αν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά (podcast) -
20 Απριλιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Απριλιου 2026, 08:15Ηράκλειο: Σήμερα το προσυνέδριο ΝΔ με Κυριάκο Μητσοτάκη και... έμφαση στα μεγάλα έργα -
19 Απριλιου 2026, 20:38Η «αποκέντρωση» του ελληνικού τουρισμού – Οι νέοι προορισμοί που ανταγωνίζονται επιλογές όπως η Κρήτη
