Νέο επεισόδιο μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στο Τυμπάκι με τραυματίες!
αγαπημένα σου στη Google
Ενα 24ωρο μετά από το επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή του Τυμπακίου, το βράδυ του Σαββάτου, είχαμε νέο εκτεταμένο επεισόδιο!
Ένα «θερμό» σκηνικό, από το οποίο είχαμε και τραυματίες! Συμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν περίπου στις 9 το βράδυ. Από τη συμπλοκή Ελλήνων και αλλοδαπών έχουν αναφερθεί πολλοί τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Από εκεί κάποιοι εξ αυτών κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι ισχυρες αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο με αποτέλεσμα να δοθεί τέλος στο επεισόδιο. Την ίδια ώρα διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του επεισοδίου.
Οπως έχει γράψει το newshub.gr η Μεσαρά είναι «καζάνι που βράζει», με τα επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ντόπιων να καταγράφονται το ένα μετά το άλλο.
-
22 Ιουνιου 2026, 07:20Πνίγηκε ο αδελφός του δημοσιογράφου Νίκου Νικολετάκη στα Χανιά - Η συγκινητική ανάρτηση -
22 Ιουνιου 2026, 10:54Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
22 Ιουνιου 2026, 07:00Ηράκλειο: Στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δομής μεταναστών και η εγκατάσταση στο εργοστάσιο Σκουλούδη -
22 Ιουνιου 2026, 07:15Άγγελος Συρίγος: Για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, πρέπει να αποτουρκοποιήσουμε την στρατηγική της εξωτερικής μας πολιτικής! (podcast) -
22 Ιουνιου 2026, 21:04Στα 5 ευρώ ο λαγοκέφαλος: Πόσα θα πληρώνονται οι ψαράδες για κάθε ψάρι που πιάνουν -
23 Ιουνιου 2026, 14:47Κατερίνα Σπυριδάκη: «Στη Βουλή οι αποκλεισμοί των ατόμων με αναπηρία από το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους»
