Πεδίο μάχης και πάλι ο κόμβος του Κατσαμπά-Αντί για Ιούδα έκαψαν πάλι φανάρι, κάδους και πλαστικά πάνω στο δρόμο
αγαπημένα σου στη Google
Στο ίδιο έργο θεατές το βράδυ της Ανάστασης οι κάτοικοι στον Κατσαμπά καθώς κάποιοι επιμένουν αντί να καίνε τον Ιούδα, όπως προβλέπει το έθιμο, να καίνε τα φανάρια, κάδους, πλαστικά κι ότι άλλο βρουν στη μέση του δρόμου προκαλώντας πρόβλημα στην περιοχή μπροστά στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.
Τι κι αν νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο υπήρξε μέριμνα απομάκρυνσης επικίνδυνων υλικών από σημεία όπου οι φωτιές της Ανάστασης θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Τα άτομα που κάθε χρόνο ανάβουν στην κυριολεξία φωτιά για να προκαλέσουν ζημιές κι όχι λόγω του εθίμου στον κόμβο του Κατσαμπά χτύπησαν και φέτος.
Κι όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Newshub.gr πέτυχαν το στόχο τους αφού έκαψαν το φανάρι, ένα κάδο και κινητοποίησαν Πυροσβεστική, Αστυνομία και Δήμο για το καθαρισμό του δρόμου από τα απομεινάρια της καύσης των υλικών που μετέφεραν στο οδόστρωμα.
Και φυσικά η δυσοσμία του καμένου πλημμύρισε τον τόπο προκαλώντας δυσφορία στους περίοικους που κάθε χρόνο βιώνουν το ίδιο σκηνικό.
-
16 Ιουνιου 2026, 09:30Τι βλέπει η Chevron στην Ελλάδα και «μαζεύει» οικόπεδα για έρευνες σε Κρήτη, Ιόνιο και Πελοπόννησο; -
15 Ιουνιου 2026, 23:05Εκλογές Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου: Εντυπωσιακή αύξηση της ΔΗΠΑΚ -
17 Ιουνιου 2026, 07:05Ο μοναδικός Έλληνας επιβάτης του MV Hondius με τα κρούσματα χανταϊού μιλά αποκλειστικά στο Newshub.gr για την περιπέτεια σε ένα ταξίδι ζωής -
15 Ιουνιου 2026, 21:08«Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων»: Η αναφορά μετά τις προφυλακίσεις για το θάνατο του Δασκαλάκη -
15 Ιουνιου 2026, 20:27Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης: Η Κρήτη στα 8 νησιά που ξεχώρισαν -
16 Ιουνιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Η Τουρκία θα επιχειρήσει να επιβάλλει τη «γαλάζια πατρίδα» με στρατιωτικά μέσα και εμείς …πέρα βρέχει! (podcast)
