Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Ρέθυμνο: Έπεσε "καμπάνα" σε κομμωτήριο που βρέθηκε σε έλεγχο της ΕΛΑΣ γεμάτο πελάτες
αγαπημένα σου στη Google
Πάνω από 2000 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων μη διασποράς του κορωνοϊού κι όπως είναι επόμενο έπεσαν πρόστιμα, σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα τσουχτερά.
Έτσι στο Ρέθυμνο βρέθηκε κομμωτήριο να έχει βάλει στο εσωτερικό του περισσότερους πελάτες από τους επιτρεπόμενους γεγονός που οδήγησε σε λουκέτο 2 εβδομάδων και πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Επίσης επιβλήθηκαν 10 πρόστιμα για μάσκες σε πολίτες και εργαζόμενους σε όλη την Κρήτη ενώ είχαμε και πρόστιμο για σταχτοδοχεία σε εσωτερικό χώρο επιχείρησης.
Κάντε μας follow:
-
23 Ιουλιου 2026, 12:49ΒΟΑΚ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών – Τι αλλάζει έως τις 29 Ιουλίου -
23 Ιουλιου 2026, 10:55Βάσεις 2026: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα στο results.it.minedu.gov.gr-Πώς μπορείτε να τα δείτε -
23 Ιουλιου 2026, 15:25Δολοφονία δικηγόρου Γεωργίου: Νέα στοιχεία - Ο Αιγύπτιος τον χτύπησε τόσο άγρια που έσπασε το χέρι του -
24 Ιουλιου 2026, 11:00Γιώργος Σκαφιδάς: Όλα τα σενάρια στο «τέλειο αδιέξοδο» του Ιράν και του Ορμούζ! (podcast) -
24 Ιουλιου 2026, 11:30Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
24 Ιουλιου 2026, 09:35Δακοκτονία στην Κρήτη: Ο χρόνος είναι σύμμαχος …του δάκου – Έντονη η ανησυχία του ΣΕΔΗΚ για τη φετινή χρονιά, με τα φάρμακα πλέον να εξαντλούνται!
