Ρέθυμνο - Φαράγγι Πρέβελης: Τέλος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και διάσωσης της Αμερικανίδας τουρίστριας
Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια της νεαρής Αμερικανίδας τουρίστριας που το μεσημέρι κινητοποίησε τις αρχές καθώς τραυματίστηκε στο φαράγγι που βρίσκεται κοντά στην μονή της Πρέβελης στο Ρέθυμνο (δείτε εδώ).
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία οι διασώστες βρήκαν άμεσα την τραυματισμένη γυναίκα που βρισκόταν καθηλωμένη στο σημείο έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της και αφού την απομάκρυναν από σημείο που είχε εγκλωβιστεί, την μετέφεραν σε ασφαλές σημείο από όπου παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αντιμετώπιση των τραυμάτων της.
Το χρονικό
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και αμέσως ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανότατα γλίστρησέ και τραυματίστηκε.
Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο το σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 10 οχήματα, 21 πυροσβέστες και ομάδα της ΕΜΑΚ.
Διαβάστε επίσης
-
19 Απριλιου 2026, 11:30Σταυρούλα Γεωργίου: Στην Ελλάδα συχνά νομίζουμε ότι ο δημόσιος χώρος ανήκει μόνο σε εμάς! (podcast) -
19 Απριλιου 2026, 07:00Π.Σαϊνατούδης: «Το Οικονομικό Κραχ το ζούμε περισσότερο από ποτέ. Ώρα να δράσουμε με συλλογή σπόρων και αποθήκευση τροφίμων» -
19 Απριλιου 2026, 07:05Σωκράτης Βαρδάκης: Δηλώνει «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις και απαντά για το αν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής ξανά (podcast) -
20 Απριλιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
20 Απριλιου 2026, 08:15Ηράκλειο: Σήμερα το προσυνέδριο ΝΔ με Κυριάκο Μητσοτάκη και... έμφαση στα μεγάλα έργα -
20 Απριλιου 2026, 07:15Ιπποκράτης Δασκαλάκης: ΗΠΑ-Ιράν, ποια σημεία θα κρίνουν τον νικητή και τον ηττημένο! (podcast)
