Σήμερα η δίκη του Γάλλου που σκότωσε με το αυτοκίνητο του την 36χρονη Ράνια στην Ανώπολη Χερσονήσου
αγαπημένα σου στη Google
Για σήμερα έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της 36χρονης Ράνιας Μπουρνέλη από τον 33χρονο Γάλλο στην Ανώπολη το Δεκέμβριο του 2024.
Να θυμίσουμε πως η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της με ταχύτητα.
Δράστης ένας 33χρονος με καταγωγή από τη Γαλλία, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζε καν το θύμα. Απλά πήρε φόρα και τη σκότωσε.
Ο 33χρονος φέρεται να είχε ακολουθήσει την 36χρονη, η οποία παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της. Μόλις βγήκε απ αυτό ο Γάλλος πήρε φόρα και με σφοδρότητα χτύπησε τη γυναίκα, η οποία εκσφενδονίστηκεστον αέρα και έπεσε στο έδαφος χάνοντας τη ζωή της.
Ο δράστης με ψυχιατρικό ιστορικό είχε δηλώσει τότε οτι δεν γνώρισε την 36χρονη αλλά δήθεν αγνώρισε στο πρόσωπό της κάποιον άνδρα, που τον είχε παρενοχλήσει στην παιδική του ηλικία.
Μάλιστα ο 33χρονος είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό τραυματισμού άνδρα στα Χανιά λίγες ημέρες πριν το θάνατο της Ράνιας.
Σε βάρος του είχαν επίσης κατατεθεί αρκετές μηνύσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλές ενώ σε μία περίπτωση είχε επιτεθεί και σε αστυνομικό.
-
05 Σεπτεμβριου 2026, 21:25Ηράκλειο: Οι τουρκικές σημαίες αναστάτωσαν την 25ης Αυγούστου -
06 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Μαγειρική σόδα: Ένα «spa» για το πλυντήριο, πώς να τη χρησιμοποιείτε σωστά -
05 Σεπτεμβριου 2026, 23:00Μίλτος Τεντόγλου: Το ποσό που πήρε για τη δεύτερη θέση στο Diamond League -
06 Σεπτεμβριου 2026, 13:25ΒΟΑΚ: Κλειστός από Δευτέρα 7/09 μέχρι Σάββατο 12/09 για τα έργα στο τμήμα Άγιος Νικόλαος-Νεάπολη -
06 Σεπτεμβριου 2026, 09:44Τουρκία: Ιδιωτικοποιούνται για 30 χρόνια δύο γέφυρες του Βοσπόρου και σημαντικοί αυτοκινητόδρομοι -
05 Σεπτεμβριου 2026, 20:49ΔΕΘ:Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε μέτρα 2,2 δισ. ευρώ-Όλες οι παρεμβάσεις για επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, οικογένειες, ενοικιαστές
