Στα εγκαίνια των εκθέσεων, στα πλαίσια της 3η Ολυμπιάδας Ρομποτικής ο Δήμαρχος Βιάννου
αγαπημένα σου στη Google
Στα εγκαίνια των εκθέσεων που έγιναν στα πλαίσια της 3ης Ολυμπιάδας Ρομποτικής, η οποία πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, βρέθηκε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης.
Ο κ. Μπαριτάκης επισκέφθηκε τους χώρους όπου πραγματοποιούνται οι εκθέσεις, οι οποίες αφορούν, μεταξύ άλλων, τα τοπικά Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, την Οικοτεχνία, αλλά και τις επιχειρήσεις Καινοτομίας.
Ο Δήμαρχος Βιάννου, μιλώντας για την «Μινωική Ολυμπιάδα Ρομποτικής» είπε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα κορυφαίο γεγονός, με παγκόσμιο θετικό αντίκτυπο για την Κρήτη.

«Η 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, στην οποία μετέχουν συνολικά 3.500 διαγωνιζόμενοι από 36 χώρες, είναι μια διεθνής διοργάνωση, που αντικατοπτρίζει τα βήματα προόδου, τα οποία έχουν γίνει σε τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο στην Κρήτη και την Ελλάδα γενικότερα.
Οι συμμετοχές είναι αναμφίβολα υψηλού επιπέδου και πραγματικά το όλο εγχείρημα, είναι άκρως εντυπωσιακό», είπε ο κ. Μπαριτάκης, που έδωσε συγχαρητήρια στον Ελληνικό Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, την Περιφέρεια Κρήτης, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου για την συνολική διοργάνωση της Ολυμπιάδας Ρομποτικής.
-
08 Οκτωβριου 2026, 15:35Ηράκλειο: Δυναμική απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης για τους κατοίκους, μετά τις δηλώσεις Πλεύρη για τη Δομή -
08 Οκτωβριου 2026, 07:06Προσφυγικό: Απολογούνται σήμερα για τη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη -
08 Οκτωβριου 2026, 10:40Η επόμενη μέρα μετά τη ρήξη Βίσση-Καρβέλα: Γιατί δεν θα τραγουδήσει φέτος στο «Αθηνών Αρένα» -
07 Οκτωβριου 2026, 20:03Νέα απάτη στο… όνομα του δήμου Ηρακλείου -
07 Οκτωβριου 2026, 19:52Προσφυγικό: Τρεις ακόμη προφυλακίσεις για τη μεταφορά προσφύγων από τη Λιβύη στην Κρήτη -
08 Οκτωβριου 2026, 07:00Προκόπης Προκοπάκης για τη Μονάδα εξαρτημένων ατόμων: «Καταστρέφουν γιατρούς και επιχειρήσεις»
