Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου με τον Διοικητή του Βενιζελείου-Πανάνειου Νοσοκομείου
αγαπημένα σου στη Google
Με τον Διοικητή του Βενιζελείου-Πανάνειου Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Δανδουλάκη και την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Μαρίνα Καλογριδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός το πρωί της Πέμπτης 12/6 στη Λότζια.
Στην συνάντηση, ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρθηκε στην ξεχωριστή θέση του νοσοκομείου στην ιστορία της πόλης συμπληρώνοντας ότι το Βενιζέλειο Νοσοκομείο είναι καταξιωμένο στη συνείδηση των πολιτών, επισημαίνοντας την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει την λειτουργία του με κάθε διαθέσιμο μέσο.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κωνσταντίνος Δανδουλάκης από την πλευρά του, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ηρακλείου, μεταξύ άλλων, για τις μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ανακαίνιση του κεντρικού κτιρίου και την αποπεράτωση του παλιού Πανάνειου, για την επικείμενη αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών καθώς και για την απόκτηση νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.
Επίσης, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στο να συνεχιστεί η στενή συνεργασία με κοινό σκοπό την βελτίωση των προσβάσεων στο Νοσοκομείο.
-
20 Ιουνιου 2026, 12:39Αισθητός μέχρι το Ηράκλειο ο διπλός ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε ανατολικά της Γαύδου -
20 Ιουνιου 2026, 12:35Πένθος στην Ιερά Μονή Επανωσήφη για την εκδημία του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Σέργιου Τσουκαλά -
20 Ιουνιου 2026, 07:00Γ. Ανδρουλάκης στο newshub.gr: «Τα λαγόψαρα μας έχουν αποτελειώσει» - 198 καταγεγραμμένα περιστατικά σε λουόμενους -
20 Ιουνιου 2026, 19:48Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων στον ΒΟΑΚ – Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία -
20 Ιουνιου 2026, 17:1252ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή στο Ηράκλειο: Σήμερα κορυφώνεται η δράση με την Πολιτική ομιλία από την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ ΚΕ του ΚΚΕ -
21 Ιουνιου 2026, 09:20Θερινές εκπτώσεις 2026: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
