Κρήτη
Συνεδρίαση σημερα το Δ.Σ της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας ΔΑΕΑΝ

Συνεδριάζει σημερα στις 12:00 μ.μ στα γραφεία της (Μαρίνα) το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αγίου Νικολάου για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα θέματα της ημερήσια διάταξης :
1.Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με έγκριση πινάκων κατάταξης- βαθμολογίας πρόσληψης προσωπικού ΣΟΧ1/2025.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό των όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου έναντι ανταλλάγματος στην παραλία Χαβάνια Αγίου Νικολάου.
3. «Συζήτηση και λήψη απόφασης περί αίτησης υπαγωγής σε «Πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις συμψηφισμού οφειλών με μεταβίβαση σκάφους.
Κάντε μας follow:
-
26 Απριλιου 2025, 12:00Η πλήρωση της μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου με μεταθετό
-
27 Απριλιου 2025, 21:34Άκης Τσελέντης για Βούτες: Υπάρχουν πολλά μικρά μη ενεργά ρήγματα στην περιοχή
-
26 Απριλιου 2025, 17:56Big Brother: Αυτοί είναι οι 16 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι
-
27 Απριλιου 2025, 09:56Ηράκλειο: Ανακατάληψη εκ νέου του “Ευαγγελισμού” – Ο λόγος που προηγήθηκε η εκκένωση
-
27 Απριλιου 2025, 07:05Ηράκλειο: Ολική η καταστροφή στα αμπέλια όπου έπεσε χαλάζι-Σε απόγνωση αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί (Φωτο)
-
27 Απριλιου 2025, 20:40Βούτες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αυτοψίας – Αύριο τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα (Βίντεο + Φωτο)